• house
  • techno
  • drum'n'bass,
  • dance

Vr 09-02 | Patronaat | gratis

Haarlem Resident dj contest

Haarlem Resident dj contest
Haarlem zoekt een Resident dj voor het jaar 2018! Wil jij met de zon op je bol op Veerplas Festival draaien, in Patronaat openen voor dj legende Dr. Lektroluv en diep in de nacht de laatste plaat op kunnen zetten in Neerlands oudste nachtclub: de Stalker? Zo ja, vang dan nu aan met het maken van je beste mixtape ooit! Zet deze op soundcloud en stuur dit four to the flour meesterwerkje dan uiterlijk vóór 19 januari naar haarlemresident@gmail.com
 
Club Stalker, Veerplas festival en Patronaat slaan de handen ineen om talentvolle lokale dj’s het publiek te geven dat ze verdienen. Door deze kickstart van de carrière vliegt de winnaar van nu, straks misschien wel de wereld wel over met in zijn/haar broekzak de USB stick waar het allemaal mee begon. Tegelijkertijd helpen de 3 organisaties een handje mee met het bouwen aan de elektronische scene van de stad, want wie wordt er nu niet gelukkig van een goed feestje!?
 
De contest bestaat uit 2 delen:
 
Part 1: maak een mixtape van ongeveer 60 minuten, zet ‘m op soundcloud en stuur het linkje op. De jury bestaande uit de programmeurs van alle 3 de organisaties kiezen de 3 gerste
mixes uit op basis van je mix skills, plaatkeuze en opbouw van de set. Op vrijdag 26 januari maken we in dit event de 3 finalisten bekend.
 
Part 2: Op vrijdag 09 februari is de grande finale en draaien alle finalisten een set van een half uur. De jury bepaald gelijk die avond wie er heeft gewonnen en naar huis gaat met de 3 toffe slots. Voor deze gigs krijg je natuurlijk, zoals dat hoort, ook een vergoeding. In de aanloop naar de optredens toe wordt je geholpen met je promo en hopen we dat je niet te eigenwijs bent om nog wat gratis tips te ontvangen ;-)
 
De troostprijs bestaat uit een usb óf een taart met je eigen gezicht erop, we twijfelen nog.
 
Er is veel vrijheid, in muziek moet altijd ruimte zijn voor experiment. Toch een paar regels:
 
☆ ☆ ☆ Je bent woonachtig in de gemeente Haarlem of in een van de plaatsen rondom, denk aan Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede, Santpoort-zuid, Aerdenhout en overveen.
 
☆☆☆ Je mixtape duurt ongeveer 60 minuten.
 
☆ ☆ ☆ op je mixtape laat je zien dat je de skills hebt. Dus géén voorgeprogrammeerde sets of gestolen mixwerk.
 
☆☆☆ Verstuur je mixtape die ongeveer 60 minuten duurt uiterlijk op vrijdag 19 januari naar haarlemresident@gmail.com
 
☆☆☆ Er is geen beperking aan genre, zolang de kick over het algemeen maar op de tel zit.
 
Samengevat:
- voor 19 januari mixtape insturen
- op 26 januari maken we de 3 finalisten bekend
- op 9 februari strijden de 3 finalisten in Patronaat vanaf 19:30 om de hoofdprijs en maakt de jury de prijs bekend. 
 
Succes!
 
Entree finale: Gratis!