• feest
  • techno
  • house
  • acid

Za 09-02 | Patronaat | 23:30u - 05:00u | €14,- vvk/ groepstickets 5 voor de prijs van 4 / deur: €18,-

Het Reservaat

Nuno dos Santos
Some Chemistry
Bradbee
Ramos

Nuno dos Santos + Some Chemistry

Nuno dos Santos komt naar Het Reservaat! De in Utrecht woonachtige labelbaas van Something Happening Somewhere is één van de bekendere Nederlandse dj’s. Het lijstje aan gedane gigs is lang en gaat enorm de breedte in. Van tropical beats op Into The Great Wide Open- wat verwacht je anders met zo een naam - naar een nachtje vol snoeiharde acid in de Marktkantine. Wie wel eens zijn eigen feesten in de Tivoli, Ekko of Trouw heeft bezocht weet dat de boel daar uiteindelijk altijd wel op de kop gaat. Bij die laatste legendarische plek was hij overigens kind aan huis, zijn zelf geproduceerde track Wibaut127 is daar een ode aan.

De Amsterdammer Some Chemistry is net als Nuno een breed georienteerde dj. Denk aan sets vol Afrikaanse percussie, Duitse electro en Italiaanse disco. Wie hem laatst ergens heeft zien draaien weet ook dat de kans groot is dat er een trance klassieker voorbij zal komen. Nog niet bekend met deze alleskunner? Zijn soundcloud staat vol te gekke dj sets van onder andere georgie’s, thuishaven, Marktkantine en Wildeburg.

De uit Noordwijkerhout afkomstige Bradbee heeft na een eerdere carrière in de trance, recent weer besloten het dj’en op te pakken. Hoe blij men daar mee is werd duidelijk toen hij by far het meest werd getipt op onze openings prijsvraag van het Reservaat. Heel tof Bart van den Bosch er bij te hebben!

Ramos is als organisator en curator uiteraard ook aanwezig voor een set vol warme platen.

 
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring