• house
  • techno
  • dance

Vr 09-03 | Patronaat | 23:00u -05:00u | 1st wave € 11,50 / 2nd wave € 14,70 / 3rd wave € 18,10 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0.50) / € 18,10 deur | 18+

Alle Farben (DE)Mees Dierdorp
Hesselhaus
Ramos

Het Reservaat: Alle Farben + Mees Dierdorp + Hesselhaus + Ramos

Het Reservaat haalt de Duitser Alle Farben naar Patronaat. Frans Zimmer, zoals hij eigenlijk echt heet, is niet meer weg te denken uit het europese club en- festival circuit. De carrière van de Berlijner kreeg een kickstart toen hij in zijn geboortestad op het verlaten Tempelhof vliegveld voor 35.000 man optrad. Naast fervent dj is Alle Farben ook de producer van vele hits, denk aan de in 2015 uitgebrachte techno/house megahit Supergirl van Anna Naklab en in de in 2016 uitgebrachte zomerse kneiter: Bad Ideas. Na Extrema Outdoor, Pleinvrees en een jaar geleden nog, een haast uitverkochte grote zaal van Patronaat, komt hij nu terug naar Haarlem voor een 2 uur durende set. 
 
Mees Dierdorp is een muzikaal kunstenaar die de klanken tot in detail meester is. Zijn melodieuze sound is niet alleen super harmonisch, maar ook kristalhelder gemixt. Met platen als 'Smile for You, Las Paranas, Overvloed en Crave the Day' brak Mees Internationaal door. Niet gek dat hij dus over heel de wereld wordt geboekt en veel op toonaangevende feesten op Ibiza draait zoals Circoloco. Mees is tussen de gigs door ook weer veel aan het produceren in zijn muzikale grot, dus we kunnen deze nacht nieuwe muziek van hem verwachten.
 
Hesselhaus is één van Haarlems best bewaarde geheime wapens. Met zijn voorliefde voor zwoele techhouse en gevoel voor balans draait hij heerlijke steady sets. Als resident van Graaf Draaicula en Kortsluiting en graag geziene gast op underground feestjes heeft hij zijn sporen in de regio ruimschoots verdiend.
 
Reservaat resident Ramos is traditiegetrouw weer aanwezig met zijn voorkeur voor warme, diepe en subtiele techno.
 
€ 11,50,- 1st wave (uitverkocht)
€ 14,70,- 2nd wave (uitverkocht)
€ 18,10,- 3rd wave
 
 
18+
 
Patronaat
Zijlsingel 2 Haarlem
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring