• rock
  • metal
  • loud
  • symfonisch

Do 09-04 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 34,50

UITGESTELD!

Tarja (FIN)+ Temperance (ITA)
+ Tulip (USA)

Tarja (FIN)

Let op! deze show is verplaatst naar vrijdag 19 maart 2021!

De Finse klassieke sopraan werd bekend als zangeres bij Nightwish, en vervolgens als solo artiest. Op haar soloplaten excelleert ze in zowel symfonische metal als klassiek. ‘In The Raw’ is haar meest recente album. Daarop klinkt Tarja enerzijds ongehoord kwetsbaar, maar anderzijds nog nooit zo agressief en sterk. De songs op het album zijn een combinatie van verfijnde orkestraties, koorpartijen en haar klassiek getrainde stem met een jaloersmakend bereik van drie octaven en een rauwe muzikale kern. Live wordt de meest heldere ster van de symfonische rock scene bijgestaan door een keur aan topmuzikanten, waarmee ze telkens weer garant staat voor een spetterende show! 

Temperance

De Italiaanse symfonische metalband Temperance is een fenomeen, waar uitzonderlijke vocale melodieën, energieke riffs en symfonische klanken samen komen in perfecte harmonie. Geleid door driestemmige zang, weet Temperance heaviness te balanceren met epische zanglijnen en catchy melodieën, zoals te horen in epische songs als ’The Last Hope In A World Of Hopes’, ‘Of Jupiter and Moons’ en ‘Unspoken Words’.


Tulip

Tulip is een verse jonge band uit de Texaanse woestijn, rond geboren Canadees Collin Parish (Monolith) en opera-zangeres (en levenspartner) Ashleigh Semkiw (foto), die  garant staat voor stevig groevende symfonische metal. Zij openen deze TTT-night!


Tijdschema deze avond (let op: aanvang iets eerder dan eerder werd aangegeven!):
19:00 open
19:30 – 20:00 Tulip 
20:20 – 20:50 Temperance
21:15 – 22:30 Tarja


Foto credit: Tim Tronckoe

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring