• hiphop
  • rap
  • alternative
  • emo

Do 09-05 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 16,-

Harde Pappies:

guccihighwaters (USA) Sullii (UK)
Jay Vee (USA)
Stayy Cozy

guccihighwaters (USA) + Sullii (UK) + Jay Vee (USA) + Stayy Cozy

Melancholische emorap gedoopt in een alternatieve saus, dat is hoe de muziek van guccihighwaters het beste omschrijven is. guccihighwaters, ook wel bekend als producer notmorgn, is een 20 jaar oude producer en artiest uit Long Beach, New York en groeide op in Ierland. Sinds hij muziek released, worden zijn tunes massaal geadopteerd door Youtube kanalen als Sad Chill en Sad Boy Vibes. De dag na zijn show in Haarlem reist hij direct door naar Brighton voor het showcase festival The Great Escape, waar hij één van de one to watch acts is binnen het hiphop genre. 

Sullii is het solo project van Josh Rogers,  ook wel bekend als zanger van de Britse post hardcore band Crooks UK. De sound van Sullii ligt diep geworteld in het melodische emo rap genre. Vanavond verzorgt hij het support bij guccihighwaters.

Als tweede support is Jay Vee toegevoegd. Hij is de producer en beatmaker van guccihighwaters. Deze avond draait hij de zaal warm voor de acts!

Stayy Cozy is het laatst toegevoegde support en een Nederlandse artiest die overzees bewegingen maakt. Hij maakt donkere trap + een experimenteel poëtisch randje, en met een zeer gelimiteerd aantal uitgebrachte nummers (vier in totaal) haalt hij toch honderdduizenden streams binnen. Stayy Cozy is een engelstalige artiest van eigen bodem en hij komt met een helemaal nieuwe set vol opkomende releases optreden op 9 mei!

Harde Pappies bracht je eerder Lil B en Yung Lean (2013), Denzel Curry en Underachievers (2014), Father en Robb Bank$ (2015), Goth Money Records (2016), Lil Peep (2017), Ghostemane (2018), Bexey en Brennan Savage (2019).

***Er is geen minimumleeftijd voor deze avond***

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring