• singer-songwriter
  • soul
  • pop,

Do 09-05 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | €18,-

Jeangu MacrooyXILLAN

Jeangu Macrooy + XILLAN

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.

Om  het tweede album van Jeangu Macrooy (Paramaribo, 1993) samen te vatten, is het zelfvertrouwen. Met 'Horizon' zet hij de volgende stap in een carrière die steeds harder glanst. De opvolger van het succesvolle debuut High On You (2017) laat een ambitieus artiest horen die groot durft te dromen. Jeangu speelde tijdens zijn carrière al Lowlands, North Sea Jazz Festival en andere festivals in Nederland plat. Nieuwe etappes liggen in Frankrijk, België en Duitsland, waar Horizon ook verschijnt.

Singer-songwriter XILLAN liet bijna 3 jaar geleden het warme Paramaribo achter zich om net als zijn tweelingbroer Jeangu Macrooy zijn muzikale dromen na te jagen in Europa. Op het Conservatorium van Amsterdam ontmoette hij producer/drummer ZEP. Geïnspireerd door Pop, R&B & Hip-Hop begonnen ze samen een muzikale reis. Na twee jaren schrijven en experimenteren in de studio zijn ze nu eindelijk ready om hun muziek te delen met de wereld. Intieme vocalen, persoonlijke lyrics en gewaagde beats vormen samen een sound die alleen maar kon ontstaan uit passie en zelfverzekerdheid. Als opening-act van Jeangu Macrooy delen ze voor het eerst een voorproefje van wat er allemaal gaat komen dit jaar. 

 

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring