Vr 09-06 | Kleine Zaal | 10,-

Nederlandse Impressionisten: De Kift, Meindert Talma & the Negroes, D'r Sjaak

NEDERLANDSE IMPRESSIONISTEN

 

DE KIFT

MEINDERT TALMA & THE NEGROES (Iemand moet het doen | Ien moat it dwaan)

D'R SJAAK

 

NL impressionisten is een verzamelnaam voor 7 Nederlandstalige bands die op hun eigen wijze hun bijzondere teksten vertonen. In het Patronaat zullen 3 top-artiesten uit deze impressionisten-stal optreden.

 

DE KIFT

 

Vanzelfsprekend vormt de muziek het uitgangspunt:
koperblazers en steeldrummers, banjo's en bongo's, tuba's, marimba's en gesmeerde ritmetandems vervullen een hoofdrol in zowel Kiftklassiekers als fonkelnieuwe stukken.

Het is bij El Kift van belang dat muziek en publiek een volstrekte eenheid vormen. Gepaste kleding is niet verplicht, maar geeft wel een extra feestelijk en fleurig cachet aan het geheel. Alle kleuren mogen gedragen worden, want dat levert een bont en fascinerend schouwspel op in dit Kiftiaanse spektakel van exotische allure.

 

MEINDERT TALMA & THE NEGROES

 

'Iemand moet het doen' is de titel van de eerste echte muziektheatervoorstelling van Meindert Talma & the Negroes. Samen met mediakunstenaar Jan Klug wordt een filmisch liefdesverhaal verteld waarin het platteland, erotiek en religie op een bijzondere manier samenkomen. Veel prachtige beelden, waarbij de muziek als een soundtrack te beluisteren valt. Of een band, waarbij de projecties de verhaallijn ondersteunen.

 

D'R SJAAK

 

D'r Sjaak. In Heerlen. In Heerlen kun je ook wonen. Daar is D'r Sjaak het levende bewijs van. Hoewel hij soms eerder dood dan levend lijkt. Maar toch. Hij leeft. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij woont. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij doet boodschappen. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij kijkt uit het raam. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij drinkt. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij grafies ontwerpt. D'r Sjaak. In Heerlen. Hij maakt muziek. D'r Sjaak. In Heerlen. Een grafies vormgever die muziek maakt, peinst ge, gaat dat wel goed? (toegepaste kunst? psss...). Ja dat gaat goed. Dat gaat heel goed. Luister er Zoë Muj maar eens op na. De debuutcd. Van d'r Sjaak. Uit Heerlen.

 

Vrij. 9 juni 2006

Kleine Zaal

Prijs € 10,-

Open 20.00 u Aanvang 20.30 u

 

Links :

Website De Kift

Website Meindert Talma

Website D'r Sjaak

Myspace - Nederlandse Impressionisten

 

Muziek:

Meindert Talma -  3voor12 live

De Kift -  3voor12 live

 

Voorverkoop:

Klik hier voor de onlinevoorverkoop
Kaarten zijn ook te koop bij Ticketservice, zoals de grote postkantoren, grote VVV's en GWK's. VVK is ook mogelijk aan de kassa van Patronaat, wo t/m zo van 17:00 tot 20:00 uur en tijdens activiteiten (1,- servicekosten).

9 dagen voor het concert stopt de online voorverkoop, dan zijn ze nog wel beschikbaar bij de hiervoor genoemde vvk adressen.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring