• pop
  • synth
  • electronica

Do 09-07 | Patronaat | Start 20.00 u Einde 21.30 u

Haarlem On Air Livestream:

L'Asset

L'Asset

L’Asset: Een frisse sprankelende Alt-synthpop act die haar gevoelens ontdekt via songs die blijven kleven in je hoofd en verpakt zijn in eerlijkheid. Met een licht eigenzinnige touch, maakt ze niet-in-een-hokje-te-stoppen muziek via haar ‘assets’: de live-act, de producers en haar songs. Met haar unieke, Bowie-esque, Britpop stemgeluid geeft ze noodzaak aan haar songs en de urge om haar verhaal te vertellen is groot. En dat zie en hoor je donderdag 9 juli via een live-stream Concert vanuit Patronaat! 

 

Op 9 juli staat L’Asset met een intieme, maar dansbare live-set in de kleine zaal van Patronaat. En het is een extra bijzondere avond, want deze avond zal het begin zijn van een nieuwe fase waarin metamorfose en herontdekking centraal staat. Haar nieuwe single ‘One By One’ komt uit op 10 juli: enkele uren na de livestream, wat meteen de eerste stap is in de richting van haar debuut EP, die dit najaar verschijnt! 
 

Klinkt als: HAIM / Christine and the Queens / AURORA / Maggie Rogers / Sigrid / Kate Bush

 

Patronaat kanaal op Twitchwww.twitch.tv/haarlemonair

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio. Haarlem On Air! wordt ondersteund door Rabobank, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en door sponsor Lagunitas.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
 
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring