• punk
  • rocknroll

Vr 09-09 | Patronaat | Open 20.00 u Aanvang 21.00 u | € 9,- (ex fee)

Luid & Lustig Tour met:

Cheap Thrills
Rectum Raiders

Jagd

Rectum Raiders + Cheap Thrills + Jagd

Vanavond luister je naar de rockvixens van Cheap Thrills, de intergalactische glamcore van de Rectum Raiders en harde indie van Jagd!

“Compromisloze spandex-rock”, “smerige homo-metal”, “KISS on steroids!”; noem het wat je wilt – de Rectum Raiders spuiten hun pure vruchtbaarheid recht in je gezicht, en er is geen ontsnappen mogelijk! Deze schaars geklede jongemannen uit Amsterdam en Nijmegen kleuren volledige buiten alle lijntjes met hun totaal gestoorde shows. Keihard en ongenadigbaar stoten ze hun muzikale liefde diep in je lichaam, en besmeuren ze je met hun levensvreugde. Ze bespelen het publiek met dezelfde bedrevenheid als hun vlezige instrumenten, en laten je swingen en zweten op hun TurboGlam composities. Vuig. Pervers. Absurd. Ze werden door 3voor12 uitgeroepen tot beste act van Paaspop 2015, en zullen deze kruistocht door geheel Nederland voortzetten. Laat je overweldigen! 
P.S. Vergeet je tissues niet...

Cheap Thrills is een keiharde rock ‘n’ roll band bestaande uit vier vuige vixens afkomstig uit Haarlem en Amsterdam. De dames trekken sinds 2012 een spoor van vernieling door de wereld van de commerciële rock ’n’ roll en laten elk publiek in katzwijm achter. Knock Out Nienkes wild razende ritmes vormen een duivelspact met Doreeno Rockmacheeno’s pompende Rickenbacker basslines. Hurricane Hermances gierende gitaarsolo’s zijn zo dodelijk als een met diesel besmeurde kettingzaag en Satisfaction Sally, de verloren dochter van Bon Scott en Wanda Jackson, zweept het publiek op tot ongekende hoogtes met haar vurig rauwe doch zwoele stem en haar hypnotiserende performance.

Jagd maakt indierock met garage- en punkinvloeden. De intense sound wordt verder gevormd door poppy hooks, stonerriffs, vocal effects en hier en daar een synthesizer. Na een jaar intensief repeteren en schrijven, presenteerde de band op 13 november 2015 haar eerste single in een uitverkochte Winston Kingdom. Het debuutjaar werd afgesloten met een 4e plaats voor ’Ritalin’ in de Indie Chart top 100 van 2015. Dit jaar bracht de band hun nieuwe EP 'Parlay' uit die hier te beluisteren is.