• pop
  • funk
  • neo-soul

Do 09-09 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 10,50 | Pin Only

The Spice of Five

Tristan

Tristan

LET OP: dit is het verplaatste concert van 2 april.

Het concert van Tristan, eerder verplaatst naar 10 september 2020, is uit voorzorg wederom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 9 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als “feel-good vintage Acid Jazz music” met de energie, vibe en het geluid van nu, uitgevoerd door een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds en een ritmesectie die al een hele lange tijd samenspeelt.  Dit alles geeft zangeres Evelyn Kallansee de stevige basis waar haar prachtige stemgeluid kan schitteren. De muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound. Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies. Bij hen allen draait het om de “high-energy grooves”. Maar de kwaliteit van arrangementen en composities maken Tristan tot een unieke formatie.

Een logisch vervolg voor de band is “The Spice of Five”, het inmiddels alweer vijfde CD van Tristan!  De wereldwijde release was in april 2019. Opgenomen met alleen de ‘5-piece core’ van de band. Puur, persoonlijk, energiek en vol frisse nieuwe composities, maar zonder de ‘Tristan-sound’ te verliezen. Buiten dit bestaat de band in deze bezetting ook nog eens vijf jaar. Genoeg redenen voor een feestje dus!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring