Patronaat Vriendenclub

 

Patronaat Vriendenclub

Patronaat
Poppodium Patronaat positioneert zich sinds 1984 tussen de 6 grootste en meest vooraanstaande podia van het land. De stichting heeft een groot (inter-)nationaal netwerk binnen de muziekbusiness. Daarnaast ontleent zij haar bestaansrecht aan een keur van stakeholders. Ondernemers, lid van de Patronaat Vriendenclub, voorzien in de sterke behoefte aan versteviging van de positie door de inzet van krachtige partijen uit haar maatschappelijke omgeving.

Patronaat Vriendenclub
De Patronaat Vriendenclub is gebaseerd op het idee van de Mecenas. De Beschermheer of –vrouw, of - het kan haast geen toeval zijn - de Patroon van de kunst. De bijdrage vanuit de Vriendenclub waarborgt een divers en gebalanceerd inhoudelijk programma, alsmede de ontwikkeling van jong en nieuw talent! Een aanbod waarmee Patronaat een duurzame relatie met haar artiesten en publiek opbouwt.

De leden vormen daarmee een onontbeerlijke bijdrage aan de unieke en inhoudelijke waarde van Patronaat voor de stad en de regio. De expertise uit de club is van onschatbare waarde voor Patronaat. Tegelijkertijd stelt Patronaat haar kennis en infrastructuur beschikbaar aan de leden. Een organische verbinding dat Patronaat uniek maakt en daarmee ook de Patronaat Vriendenclub. 

Meer weten? Check dan:

Lidmaatschap | Leden | Events | Media | Band | Contact