Wat fijn dat je wil doneren aan Stichting Patronaat! Jouw steun kan zomaar het verschil betekenen voor de toekomst van Patronaat en we zijn je enorm dankbaar voor jouw ondersteuning van ons poppodium.
 

Is mijn donatie anoniem?
Patronaat doet niets met de gegevens die binnenkomen via donaties. Deze worden niet aan derden verstrekt of gebruikt om u te benaderen middels nieuwsbrieven en dergelijke.

ANBI
Patronaat is uiteraard overtuigd van haar bestaansrecht en doet er alles aan meer te zijn dan zomaar een podium. Daarom is Patronaat door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je donatie kan aftrekbaar zijn, maar dit afhankelijk van je inkomen en andere giften. 

Wil je op een andere manier doneren? Mail ons op: info@patronaat.nl voor de mogelijkheden.

 

..of scan onderstaande QR code met je camera app en doe een donatie via iDeal of Paypal en binnenkort ook via je creditcard!

NB: de QR code kun je scannen met de camera app van je smartphone!

Wil je graag bijdragen én onderdeel uitmaken van een exclusief gezelschap die Patronaat ondersteunt, overweeg dan een lidmaatschap bij onze Patronaat Vriendenclub of de Young Patronaat Business Club. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie en wees welkom!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring