Patronaat Vriendenclub

 

PVC Lid:      Franek Biernat 

Bedrijf:        FBI Design

Website:      www.fbidesign.nl

 

Na een korte carrière in de psychiatrie timmert FBI design sinds 1999  aan de virtuele snelweg.  We adviseren onze klanten bij het maken van strategische keuzes op het gebied van internet, intranet en internetmarketing.

We ontwikkelen software - internetsites, webapps en apps - op basis van sterke concepten.

Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn dat we altijd streven naar meer omzet voor onze klanten en naar oplossing van het probleem dat onze klant heeft.

Eind jaren 70, begin jaren 80 ben ik begonnen als roadmanager licht en geluid bij Plastics met café de Gooth als homebase. Daarna kwam Onix geluidverhuur (nu Showrent) al snel als werkgever in beeld voor roadwerk bij diverse bands. Vitesse, L-seven, Tent, Two supply zijn namen die in dit verband wel aanspreken. De luilaknacht in de Beijnes, met Fisher Z en Normaal is een andere mooie herinnering.  Plastics, Vandattum en PA maakten begin jaren 80 een eerste EP met Stichting Popmuziek Kennemerland. Sjef Huurdeman kom je nog steeds tegen als DJ in Patronaat. Rob Acda was toen al druk bezig met Patronaat als programmeur.   De zomer van ‘88 was het jaar van mijn muzikale revolutie op Ibiza. Een zomer lang house maakten me fan for life. Van 2007 tot 2014 ben ik als redacteur betrokken geweest bij digitaal elektronisch magazine eclectro.nl. For house music is a spiritual thing, a soul thing.

 

Mijn muziek top 10:
 

1:  Moodymann

2:  Henrik Schwarz

3:  Motor City Drum Ensemble

4:  Floating Points

5:  Soulphiction

6:  Iggy Pop

7:  Bowie

8:  Stones

9:  Japan

10: Michael Jackson