Patronaat Vriendenclub

 

PVC Lid:      Jeroen Hagen

Bedrijf:        Haarlem Canal Tours  

Website:      www.haarlemcanaltours.com


Geboren te Utrecht op 4 april 1970, naar Haarlem verhuisd in 1974, sinds 2000 woonachtig in de Vijfhoek en ik voel me meer Haarlemmer dan de gemiddelde Mug!
Vanuit mijn voorliefde voor de stad en varen en een achtergrond in kunstgeschiedenis, ben ik in 2009 mijn bedrijf Haarlem Canal Tours gestart. Haarlem Canal Tours biedt open sloep rondvaarten volgens dienstregeling, privé-vaartochten en zakelijke evenementen aan in de historische binnenstad en de omgeving van Haarlem.

Muziek speelt vanaf jonge leeftijd een dagelijkse rol in mijn leven en rond mijn vierde levensjaar ben ik besmet met het drumvirus. Het rondvaartseizoen loopt van april tot en met oktober en buiten deze periode maak ik veel tijd vrij om muziek te maken. Na actief te zijn geweest in diverse bands en projecten, werk ik sinds 2018 samen met de Haarlemse producer Joris Visser alias Actitect en we maken elektronische muziek onder de naam Subwalkers.
Vanaf 2
e
helft jaren 80 kom ik regelmatig en met veel plezier in het Patronaat om optredens en feesten te bezoeken. Via het Patronaat kom ik in aanraking met voor mij onbekende bands en nieuwe muziek en dit vormt een grote bron van inspiratie. Ik vind het belangrijk dat de stad een  toonaangevend poppodium met een brede programmering heeft en het Patronaat is bepalend voor het culturele klimaat in Haarlem. Dat wil ik van harte supporten en uitdragen.

 

Mijn muziek top 10:
 

1: Yes

2: Thievery Corporation

3: Red Snapper

4: Johnny Cash

5: Tool

6: Polynation

7: The Jimi Hendrix Experience

8: DeWolff

9: Stone Temple Pilots

10: Chemical Brothers