Patronaat Vriendenclub

Patronaat is er ook voor jou! 

Inhoudelijk krijg jij het volgende allemaal terug voor jouw lidmaatschap, namelijk: 

 • Vier tot zes keer per jaar worden voor onze Vriendenclub leden afwisselende & exclusieve evenementen georganiseerd. Zowel in Patronaat als op externe locaties (bijvoorbeeld Caprera, Philharmonie, Woodstock 69, Rapa Nui, e.d.). Introducés zijn drie maal per jaar van harte welkom om mee te genieten van enkele van onze bijzondere evenementen, namelijk: Een optreden op een unieke locatie, zoals bijvoorbeeld in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal en natuurlijk hét befaamde Kerstdiner en de Nieuwjaarsborrel.
   
 • Een plek op onze 'Founders Wall of Fame', in de hal bij de Grote Zaal van Patronaat.
   
 • Je ontvangt een unieke & persoonlijke Ledenpas, waarmee je gratis toegang krijgt tot de activiteiten en shows in het Patronaat, waarbij je altijd iemand mag meenemen. Ook als de activiteit in kwestie is uitverkocht*. Dit geldt ook voor, door Patronaat georganiseerde, evenementen op externe locaties.
   
 • Ook stelt Patronaat haar kennis, netwerk en infrastructuur op het gebied van theatertechniek, barbediening en programmering tegen kostprijs beschikbaar aan de leden van de Vriendenclub.
   
 • Patronaat spant zich in op informele bijeenkomsten met artiesten te arrangeren. Uiteraard is dit slechts mogelijk wanneer het ook door de artiesten, boekers en tourmanagers als haalbaar wordt beschouwd.
   
 • Het programma wordt opgesteld in nauwe samenspraak met de Vriendenclub leden. We vinden het belangrijk om te weten waar smaken en voorkeuren liggen, zodat we elk event tot een succes kunnen maken.
   
 • Uiteraard een vermelding op onze website waar u een korte introductie over uzelf én uw bedrijf kunt presenteren. 

 

‚Äč*Patronaat behoudt zich het recht voor uitzonderingen en aanpassingen op het beleid te maken als het gaat om producties op locatie, samenwerking met externen of seated shows.