ABBA MANIA (UK) zo van West End London naar Patronaat!

Na een succesvolle tour in het najaar van 2012 komt West End sensatie ABBA MANIA terug naar Nederland!

Sinds hun formatie in 1999 heeft ABBA MANIA al vele bezoekers van alle leeftijden de hoogtijdagen van ABBA laten herbeleven. In 2002 stonden ze maar liefst 18 weken in het Strand Theatre in het Londense West End en verwelkomden ABBA fans van over de hele wereld. Vervolgens trokken ze zelf de wijde wereld in en gaven concerten in o.a. Venezuela, de Verenigde Staten, Tahiti, Mexico, Denemarken, Frankrijk en Duitsland.

ABBA MANIA neemt je mee terug naar de tijd dat ABBA de radiogolven beheerste. ABBA MANIA verpakt de tijdloze ABBA songs in een pakkend concert dat de muziek en stijl van ABBA eer aan doet. Doe mee en geniet van hits als 'Mamma Mia', 'Voulez Vous', 'Dancing Queen', 'Winner Takes It All', 'Super Trouper' en vele anderen.

"So dig out those platforms, dust down those flares and thank ABBA for the music!" - vrijdag 25 oktober!! Klik hier voor tickets!

We hebben ook nog een fijne tip voor wie al ietsje eerder een vergelijkbaar feestelijk avondje wil meemaken, want zaterdag 12 oktober doen Harry de Winter en Alex van Oostrom het Patronaat weer aan met hun succesformule-1 dans- en gezelligheidsparty 40UP - met uitsluitend Goede Muziek! Let op: Bewaar uw 40 UP- kaartje, want op vertoon daarvan krijgt u € 2,50 korting bij aanschaf van een ticket voor ABBA MANIA (vrijdag 25 oktober). Ook in de voorverkoop! (De korting geldt uitsluitend aan onze Kassa). En daarmee is het nog niet gedaan, want op vrijdag 1 november hebben we natuurlijk het schitterende jaarlijkse feestje FRANK & NICK REÜNIE (de vijfde editie alweer!), en ook de tickets voor dat bruisende avondje geven recht op die korting bij ABBA MANIA!

Geplaatst op zo. 01-09-2013

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring