DONEER €1,- AAN 3FM SERIOUS REQUEST 2014 BIJ AANKOOP VAN EEN TICKET VOOR EEN PATRONAATSHOW

Voor degenen die niet opgelet hebben, of het nog niet wisten; het glazen huis van 3FM Serious Request nestelt zich dit jaar op de Grote Markt van Haarlem. 3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. Patronaat werkt hier dit jaar ook aan mee.

"De stille ramp waarvoor we met 3FM Serious Request 2014 aandacht vragen, is groot en gruwelijk, de slachtoffers hebben nauwelijks rechten, worden niet gehoord en vaak uitgestoten door de gemeenschap", zegt Eric Corton, 3FM-DJ en ambassadeur van het Rode Kruis. "Daar willen wij de ogen niet voor sluiten. Integendeel. Het is ons er veel aan gelegen om zoveel mogelijk van deze meisjes en vrouwen uitzicht op een toekomst te bieden, hun kracht te laten hervinden en om het probleem van seksueel geweld tijdens oorlog en conflicten aan te kaarten."

Patronaat heeft in samenwerking met Ticketmaster de volgende actie geïnitieerd: bij aankoop van een ticket voor een Patronaat show via Ticketmaster, wordt de optie geboden om €1,- te doneren aan 3FM Serious Request. De €1,- kan gedoneerd worden door een vinkje te zetten in het daarbij behorende boxje die aan het eind van de bestelling zichtbaar is. 

Geplaatst op zo. 13-07-2014

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring