GARE DU NORD: UNDRESSED OP 23 OKTOBER 2014 IN PATRONAAT

23 oktober komt de clubtour Gare Du Nord: Undressed naar Patronaat. De band zal in een ingrijpend vernieuwde bezetting voor het eerst in drie jaar met nieuw repertoire naar buiten komen. De ruim twee uur durende live show bevat de exclusieve premiere van de nieuwe songs die de afgelopen maanden werden geschreven. Met de clubtour trapt Gare du Nord een multimediaal project af dat in 2014/'15 naast de nieuwe live experience ook een boek, een film, drie EP's en een album zal omvatten.

Voor Gare du Nord: Undressed treedt de band aan in een sterk herziene bezetting. Vertrouwde gezichten Dorona Alberti (zang) en Aron Raams (gitaar) vormen samen met Frank Montis (hammond B3/zang), Floris van der Vlugt (alt sax), Guido Nijs (tenor sax), Marc Schenk (drums) en Guus Bakker (bas) een energiek groovende live band bestaande uit muzikanten behorende tot de top van de hedendaagse Nederlandse jazz-scene.

Tijdens de extra lange show komen, naast de nieuwe songs, ook classics als Marvin & Miles, We Still Grow, Pablo's Blues en You're My Medicine met Marvin Gaye voorbij. De hits van succesalbums als Sex 'n' Jazz en Kind Of Cool klinken in de uitvoering van de nieuwe band avontuurlijker en funkier dan ooit tevoren.

Meer info over de show is hier te vinden. 
De kaartverkoop is direct van start gegaan via deze link.

Geplaatst op do. 18-09-2014

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring