AANMELDEN GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2014 KAN T/M 13 JULI A.S.

                                                                                    
Bands en singer-singwriters van Nederland, opgelet! Je kunt je weer inschrijven voor de grootste nationale talentenjacht, De Grote Prijs van Nederland. De Grote Prijs is een competitie met ontwikkeltraject voor muzikanten die een serieuze carrière nastreven op lange termijn. De organisatie daagt deelnemende muzikanten uit om hun loopbaan een flinke boost te geven door zich te laten inspireren en adviseren door coaches en andere deelnemers. Al bijna dertig jaar weet de Grote Prijs de ontwikkeling van een groot aantal artiesten naar een hoger niveau te brengen.

Vanuit De Grote Prijs zijn winnaars en finalisten voortgekomen die tot op de dag van vandaag nog volop meedraaien binnen het muziekcircuit. Winnaars en finalisten van De Grote Prijs waren o.a. Kraantje Pappie, Case Mayfield, Mr. Polska, Boef & de Gelogeerde Aap, Eefje De Visser, Typhoon, Opgezwolle, De Heideroosjes, Nobody Beats The Drum, Lois Lane, Pete Philly en Ali B.

Dit jaar twee categorieën: Bands en Singer Songwriter
Aanmelden voor de Grote Prijs van Nederland kan in twee categorieën: Bands en Singer Songwriter. Jaarlijks wisselt de competitie haar drie categorieën af. Hiphopacts kunnen zich in juni 2015 weer inschrijven. Dit jaar kunnen deelnemers zich t/m 13 juli inschrijven. Daarnaast komt de Grote Prijs dit jaar in een nieuwe vorm: een intensief ontwikkeltraject met coaching bootcamps en diverse fieldtrips wordt onderdeel van de competitie. Met als doel de liveshow, podiumprestatie, de songs en promotie van de deelnemers naar een hoger niveau te tillen. Dit jaar kunnen deelnemers zich t/m 13 juli inschrijven.

De coaches die de deelnemers in de categorie Singer-songwriter gaan begeleiden zijn Dennis van Leeuwen (Kane), Wouter Hamel en Marien Dorleijn (Moss). In de categorie bands zijn dat Elle Bandita, Llewy is Sel (Relax) en Eddy Steeneken (Moke). De uiteindelijke winnaar van de Grote Prijs ontvangt 3000 euro, nog meer coaching, studiotijd, een professionele fotoshoot en mooie optredens op festivals en podia.

Publiek heeft ook een stem!
De Grote Prijs is een juryprijs. Daarbij geldt dat het niet de coaches zijn die bepalen of een artiest doorgaat, maar een professionele jury. Toch kan het publiek ook vanaf de start van de aanmeldperiode haar invloed uitoefenen door via de site van de Grote Prijs een stem te geven aan hun favoriete artiest. Hierin is er een bijzondere rol weggelegd voor het CJP. Met de inzet van twee wildcards per categorie bepalen zij uiteindelijk welke publieksfavorieten doorstromen naar de kwartfinale.

De kwartfinales en de halve finales vinden plaats van augustus tot en met november.

De zes overgebleven deelnemers per categorie strijden vervolgens op zaterdag 20 december in (resp.) Paradiso en de Melkweg om de felbegeerde Grote Prijs van 

Voel jij je aangesproken en durf je de strijd aan te gaan? Wacht dan geen seconde en meld je aan via deze link.

Geplaatst op zo. 29-06-2014

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring