Jan Jaap van der Wal a.s. vrijdag 16 januari 2015 met "Dystopia" in Patronaat!

Waarom zou je alles minder mooi willen maken? Waarom zou je alles van iedereen willen weten? Waarom zou je beslissingen laten nemen door mensen waar je totaal geen vertrouwen in hebt? Laten we bij elkaar komen,onder elkaar zijn. Stand-up comedy in de poptempels van Nederland. Een spot, een mic en de energie van het moment. Jan Jaap van der Wal is de eerste comedian die de clubs van Nederland bespeelt met Dystopia.

Eind 2007 vond de eerste Oudejaarsconference plaats door Jan Jaap, getiteld Onderbewust. In een circusopstelling in de schouwburg van Groningen. In 2008 speelde hij samen met gitarist Edoardo Righini (kan ook pizza’s bakken) de voorstelling Zonder Band. In 2009 was daar, eveneens bij de VARA op Nederland 1, de tweede Oudejaarsconference getiteld Lekker Hard Lachen met Oliebollen. Op televisie was Jan Jaap inmiddels al ruimschoots BN-er geworden. Niet alleen door deelname aan Triviant of Herexamen, maar vooral door al die jaren teamcaptain te zijn in Dit Was Het Nieuws tot 2011.

Op vrijdag 16 januari zal de Nederlandse comedian Patronaats grote zaal bestormen met stand-up comedy!  Het optreden is semi-seated, om een prettige stand-up sfeer te garanderen - er zijn zowel stoelen als staanplaatsen beschikbaar. Wie per se wil zitten: wees op tijd! Meer informatie en tickets zijn hier te vinden. 

Geplaatst op wo. 31-12-2014

deel