UITVERKOCHT: 10E RIGTER! LIVE 2014 - LAATSTE EDITIE! | MAANDAG 17 NOVEMBER 2014

Op maandag 17 november 2014 wordt voor de 10e keer rigter! live georganiseerd. Ook deze editie zal worden gehouden in het Patronaat. De artiesten zijn inmiddels bekend, en programmeur Daan van Rijsbergen kan met gepaste trots de namen melden: Racoon, Typhoon, VanVelzen, Ellen ten Damme, Van Dik Hout, Rilan & the Bombardiers, Sandra van Nieuwland, Douwe Bob, Gotcha! - Back to the Moon, Alderliefste en George Baker! Daarnaast zullen Beau van Erven Dorens en Bertolf allebei een nummer doen. De presentatie is natuurlijk weer in de vertrouwde handen van Viggo Waas en Peter Heerschop.

Deze speciale avond is inmiddels geheel en al uitverkocht!

Laatste editie!

De organisatie heeft besloten om de 10e editie voorlopig de laatste zal zijn. De stichting blijft bestaan om in de toekomst andere activiteiten te organiseren. Of dit volgens dezelfde formule zal zijn of iets vernieuwends is iets waar de stichting zich na deze editie zich op zal beraden.

De artiesten treden op volgens de bekende rigter! live formule. Twee eigen nummers en een nummer uit de collectie van de Arbeidsvitaminen, Door het belangeloos meewerken van de artiesten, de organisatie en het inzetten van vrijwilligers is de opbrengst maximaal. De laatste twee jaren bracht rigter! live € 37.500 per editie op.

Bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden als sponsor van rigter! live 2014. Als tegenprestatie kunnen zij hun relaties ontvangen en krijgen zij een naamsvermelding op de website en tijdens het concert.

Geplaatst op wo. 15-10-2014

deel