3FM DJ GIEL ZOEKT ACTIE! | GIELS CIRCUS REQUEST KAARTVERKOOP IS GESTART!

Voor Haarlemmer Giel Beelen wordt het een bijzondere editie van 3FM Serious Request. Hij gaat niet in het Glazen Huis, maar maakt de week actief mee in zijn eigen stadje. Gedurende de week gaat hij op zoek naar acties in de stad waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis en zal hij van 19 t/m 22 december in Patronaat Giel's Circus Request neerzetten. 

Giels Circus Request
Na het grote succes van Giels rondtrekkende circus tijdens Serious Request 2011 zetten we de circustent nu vier dagen neer in het Patronaat te Haarlem. In zijn eigen stad zal Giel vier avonden vullen met zijn muzikale én niet-muzikale vrienden! Bands, singer-songwriters, oneliners, goochelaars, you name it, Giel's got it! Uiteraard kun je de nacht met een dansje beginnen' en daarvoor vliegen we te gekke dj's in om dit circus compleet te maken! De kaartverkoop is onmiddels gestart! 

Vr. 19 december: tickets en meer informatie.
Za. 20 december: tickets en meer informatie.
Zo. 21 december: tickets en meer informatie.
Ma 22 december: tickets en meer informatie.

Giel Zoekt Actie 
Om toch een week lang nauw betrokken te zijn bij 3FM Serious Request en de activiteiten in zijn Haarlem, gaat Giel op zoek naar mensen die zich inzetten met bijzondere projecten. Als beloning voor hun inzet geeft hij kaarten weg voor een van de door hem georganiseerde avonden in Patronaat onder de naam 'Giel's Circus Request'. Meer informatie over Giel Zoekt Actie kun je hier vinden. 

Kom In Actie
Ben jij druk bezig met een actie in of rondom Haarlem en wil je dat Giel ook bij jou komt kijken, meld je actie dan nu aan op www.3fm.nl/kominactie.


Vanmorgen zei Giel op 3FM: "Dit jaar is 3FM Serious Request in Haarlem m'n stadje. Ik heb er lang over nagedacht en ken als Haarlemmer alle leuke plekjes van de stad. Ik denk dus dat ik meer van waarde kan zijn voor het goede doel als ik niet in het Glazen Huis zit (wel heel jammer), maar juist op zoek ga naar al die leuke acties verspreid door de stad!
Ik ben ook al druk bezig met plannen maken. Zo heb ik al met Patronaat gebeld. Ik mag in de week van 18 december iedere avond een show organiseren! Daar heb ik al heel veel ideetjes voor. En.... ik ga dus op zoek naar jouw actie!

GIEL ZOEKT ACTIE
Heb je een actie op touw gezet in Haarlem speciaal voor 3FM Serious Request? Laat het me weten! Dan kom ik tijdens Serious Request naar je toe! En dan kom ik je een handje helpen."

Voor het nieuwsbericht op de 3FM website, klik hier.

Geplaatst op ma. 24-11-2014

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring