NIEUW: PATRO UNIVERSITY

Je hebt een band, een hoop toffe tracks en doet geregeld optredens in de stad en regio. Mensen zijn laaiend enthousiast en jij ook. Hoe zet je dan de volgende stap? Wat wil je bereiken met je band, en hoe kom je daar?

Tijdens PatroUniversity wordt je de ins & outs van de muziekindustrie uitgebreid uitgelegd door diverse professionals en musici die je al zijn voorgegaan. In een serie van vier colleges krijg je antwoord vragen zoals ‘’hoe stel ik een goed perspakket samen?’’, ‘’wat doet een platenlabel en wanneer zou ik met een platenlabel in zee moeten gaan?’’, ‘’hoe profileer ik mezelf het beste op social media?’’ of ‘’’hoe kom ik aan optredens en stel ik een rider samen?’’ .

We kunnen natuurlijk geen gouden bergen beloven, maar de colleges van PatroUniversity zullen je ongetwijfeld veel informatie geven die van pas kan komen in je ontwikkeling vanuit het kleine, ondergrondse bandjescirquit naar de grotere podia en festivals van Nederland en Europa. Deelname is gratis maar geef je wel van tevoren op door een mailtje te sturen naar university@patronaat.nl.

Onder andere Ivo Maissan (Manager/Publisher/Programmeur) en Ronald Draaijer (Suburban Records) zullen een masterclass verzorgen.

Patro University is een samenwerking tussen de Rob Acda Award, de Haarlemse Popscene en Patronaat.

Kijk voor meer info op www.robacdaaward.nl of www.patronaat.nl.
 

Maandag 10 november - Een band met een plan
Maandag 1 december - Onstage en backstage
Maandag 5 januari - Over opnames en uitgave
Maandag 2 februari - Zijn er nog vragen…?

Geplaatst op wo. 08-10-2014

deel