THE ANALOGUES: INTEGRALE UITVOERING VAN THE BEATLES' MAGICAL MYSTERY TOUR OP ZONDAG 16 NOVEMBER!

Het is al zo'n Uiterst Bijzondere Avond, die Gitaarlem-night GRIJZE SNAREN op zondag 16 november: John the Revelator komt spelen, en niet te vergeten de helden van Sjako! Stuk voor stuk bands om alléén al voor haar het Patronaat te gaan! Om nog te zwijgen van wat er deze avond in alle zalen allemaal nog méér gebeurt (o.a. The BieT, Certified Fools en Fox & The Mayors, met onze eigen dag- én onze eigen enige echte nachtburgemeester in de gelederen), terwijl ook de Cafézaal wordt overgenomen door rauw, ruw en vuig volk als Dum Dum Boys en The Sgeurvreters!
Maar voor velen zal de krent op deze volvette taart toch het optreden zijn van The Analogues: deze formatie is inmiddels wereldberoemd in Nederland geworden (mede dankzij de wow!-recensie van popprofessor Leo Blokhuis) door hun magistrale vertolking van het Beatle-album Magical Mystery Tour. Zij spelen deze prachtplaat integraal, met live de nodige blazers erbij, zodat de orkestrale power extra origineel de zaal in zal spetteren! Naast alle geweldige nummers van deze plaat zal de formatie ook nog een aantal andere nummers spelen, allemaal uit de beste periode van The Fab Four - toen ze zelf al waren gestopt met live optreden.

Een zondagavond om nooit meer te vergeten, dus. En allemaal nog voor Het Goede Doel ook...jaja, het Glazen Huis nadert, en alle Heerlijke Avondjes dus ook! Kaartjes scoor je hier!

Geplaatst op di. 07-10-2014

deel