NIEUWE REEKS DANCE PROGRAMMERING

De komende periode staan er weer een hoop nieuwe én vertrouwde dansavonden op de agenda. De nachtprogrammering gaat zowel de hoogte, de breedte als de diepte in, de naderende donkere dagen. Om de nostalgische gevoelens eens flink aan te boren komen zowel 80s Verantwoord, 90s Now! en Zer00s Heroes natuurlijk aan bod, en allemaal nog voor het jaar om is. Elk van deze concepten voorziet de dansvloer van een hele decade aan hits waarbij geen enkel genre gespaard blijft! Op vrijdag 21 november zijn het ook hits die boventoon voeren, maar dan in de vorm van muzikale Guilty Pleasures! Iedereen heeft wel een paar zoetsappige, geheime of pijnlijk foute lievelingstracks, toch? Bij Jimmy Who?’s Guilty Pleasures kan je die zomaar tegenkomen....

Liever zelf bepalen wat de dj draait? Op 29 november voorzien de mannen van Singlefeestje Patronaat weer van een zee aan cd-singles. Zoek je favoriete uit en geef hem aan de dj: interactief feesten!

Voor de liefhebber van wat puristischere beats zijn er de Set it off tour en Spektrum XL. Na een uitverkochte editie in 2013 komt de Set it off tour weer terug naar Nederland. De tour brengt zowel live bands als solo acts met zich mee, allemaal gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende dromerige elektronica. Dit jaar staan onder andere Odesza, Slow Magic en Craft Spells op de line-up.

Ook Spektrum XL brengt beats op het scherpst van de snede maar dan met een berg BPMs erbij. Het drum and bass concept van Patronaat bestaat alweer bijna tien jaar en pakt op 12 december groots uit. De line-up bevat flink wat buitenlandse pit met vijf dj’s uit de UK. De line-up bestaat uit: Calyx & Teebee, Etherwood, Original Sin, Actraiser, Karimooo en Sektor & Subsequent.
 

15 -11 | 80s Verantwoord
13-11 | Set it off tour
21-11 | Jimmy Who?’s Guilty Pleasures
29-11 | Singlefeestje
06-12 | 90s Now! Tien jarig jubileum
12-12 | Spektrum XL
13-12 | Zer00s Her00s

Geplaatst op ma. 03-11-2014

deel