3FM Serious Talent & Spotify Spotlight presenteren: SUNDAY SUN + LUCAS HAMMING

In het voorjaar van 2015 ondernemen powerpop-kwartet Sunday Sun en singer-songwriter Lucas Hamming een gezamenlijke tour langs negen Nederlandse zalen. De energieke, straf gespeelde powerpop van Sunday Sun, door Spotify uitgelicht als één van dé talenten voor 2015 en eerder al opgepikt door 3FM, combineert wonderwel met de ruige strot en het Britse rockgeluid van Lucas Hamming. De voorverkoop voor deze tour, die op 19 maart 2015 Patronaat aandoet, is zojuist gestart.

Debuutalbum en 3FM Megahit
Het debuutalbum van Sunday Sun, We Let Go, verscheen vorige maand bij V2 Records. Zonniger powerpop dan eerste single I Call You Honey bestaat niet. Dat vonden ook De Wereld Draait Door (1 daverende minuut) en 3FM, dat de single grijsdraait en de band eerder tot Serious Talent bombardeerde. Dat deden ze ook met Lucas Hamming, die te zien was in De Beste Singer-Songwriter van Nederland en met Mojo Mischief een 3FM Megahit scoorde. Begin 2015 volgt een tweede EP, voorafgegaan door een nieuwe single.

Beider talent is ook Spotify niet ontgaan: I Call You Honey en Mojo Mischief schitteren in hun Spotlight 2015. Elk jaar onthult Spotify deze playlist van opkomende artiesten waarvan wordt verwacht dat ze doorbreken. De lijst is samengesteld met behulp van Spotify’s eigen muziekexperts en belangrijke data als hun Viral Charts. Daar sluiten we ons graag bij aan!

Ticketinfo:
Tickets voor shows in deze tour zijn nu verkrijgbaar! 

Geplaatst op do. 12-02-2015

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring