PATRONAAT WINT IJZEREN PODIUMDIER VOOR ‘BESTE PODIUM 2014’

Op zaterdag 17 januari 2015 zijn tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen de IJzeren Podiumdieren 2014 uitgereikt. Patronaat werd uitgeroepen tot ‘Beste Podium 2014’! Uit de motivatie: “Patronaat is onderscheidend, denkt out-of-the-box en weet zich als een van de weinige podia in Noord-Holland een stevige positie te verwerven in het verzorgingsgebied van Amsterdam. Patronaat presenteert met succes een veelzijdig en vernieuwend programma in een tijd waar menig podium op safe speelt.”

Directeur Jeroen Blijleve spreekt: "Het is te gek om met zo'n gemotiveerd, gepassioneerd en creatief team te werken en zo deze prijs met hen in ontvangst te mogen nemen."

Andere genomineerden voor deze prijs waren 013 (Tilburg), Bibelot (Dordrecht), Paard van Troje (Den-Haag) en Rotown (Rotterdam).

Al sinds 1997 worden jaarlijks de IJzeren Podiumdieren uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals (VNPF). De IJzeren Podiumdieren zijn peer to peer prijzen. De leden van de verenigingen brengen hierbij hun stem uit. De persoon of organisatie die de meeste stemmen ontvangt wint de prijs.

De andere prijswinnaars, gefeliciteerd

Geplaatst op zo. 18-01-2015

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring