Patronaat presents James Vincent McMorrow in Openluchttheater Bloemendaal | Zo 7 juni 2015

In juni komt James Vincent McMorrow naar Nederland! De geliefde singer-songwriter uit Dublin zal op 7 juni met een eigen headline show optreden in het openluchttheater Bloemendaal. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan!

Sinds zijn eerste optreden in ons land, tijdens Eurosonic '12, heeft James Vincent McMorrow al verschillende club- en theatershows gedaan die steevast uitverkochten. Vorig jaar was hij nog te zien in de Stadsschouwburg van Groningen, Nijmegen en Rotterdam, en in het Amsterdamse Concertgebouw om vervolgens in oktober nog te schitteren in  de Grote Zaal van  TivoliVredenburg. Ook stond hij op verschillende festivals zoals Lowlands, Into The Great Wide Open, Songbird en Down The Rabbit Hole.

James Vincent McMorrow brak in 2011 door met zijn geprezen debuut 'Early In The Morning'. Met veel enthousiasme werd het album ontvangen, dat uiteindelijke platina werd en in de charts op #1 terecht kwam. De Ier nam verschillende belangrijke muziekprijzen in ontvangst, waaronder ook de European Border Breakers Award.

In 2014 verscheen zijn tweede album 'Post Tropical'. Een plaat vol prachtige, karaktervolle en groots klinkende nummers met de nadruk op zijn opvallende, onmiskenbare en aangrijpende falsetstem, begeleid door minimalistische beats, soul en elektronica.

Op jamesvmcmorrow.com is nu zijn live album 'Live at the Ace Hotel, Los Angeles' gratis te downloaden. Hierop staan zowel nummers van 'Early In The Morning' als 'Post Tropical'.

ZO 7 JUNI 2015 | OPENLUCHTTHEATER BLOEMENDAAL | Open 19.30 | Aanvang support 20.00 | € 32,50 (ex fee)
Meer info & tickets, klik hier.

Geplaatst op zo. 15-02-2015

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring