UITVERKOCHT! Patronaat presenteert Blaudzun in Openluchttheater Caprera Bloemendaal | woensdag 26 augustus 2015

Op woensdag 26 augustus presenteert Patronaat Blaudzun in het betoverende Openluchttheater Bloemendaal. Afgelopen zomer wist de indie folk band hun show op deze locatie binnen no-time uit te verkopen. De laatste kaarten zijn ook nu inmiddels de toonbank overgegaan, waarmee ook dit concert is UITVERKOCHT!

Blaudzun is de nom de plume van Johannes Sigmond (1974) die begin 2012 zijn definitieve doorbraak beleefde met zijn nationaal en internationaal geprezen derde album Heavy Flowers. Hij debuteert in 2007 met de EP Loveliesbleeding die hij in 2008 aanvult met nieuwe liedjes en uitbrengt als zijn eerste LP bij V2 Benelux. In 2010 verschijnt Seadrift Soundmachine en Blaudzun verovert stap voor stap de grotere podia en festivals (o.a. Lowlands) in Nederland. Na Heavy Flowers (2012) dat ook in de VS wordt uitgebracht, volgen twee succesvolle jaren met op voorhand volledig uitverkochte clubtournees in Nederland en België, festivals in zowel Europa als Amerika waaronder Sziget, SXSW en Pinkpop en vele prijzen zoals de 3voor12 Award 2012 voor Beste Album en een 3FM Award 2013 voor Best Alternative Act. Begin 2013 ontvangt hij een Edison voor Beste Mannelijke Artiest.

Dit intieme concert vindt plaats onder de sterrenhemel van Openluchttheater Bloemendaal. Meer info vind je via deze link

Geplaatst op ma. 20-07-2015

deel