Muzikale versnaperingen tijdens 4 & 5 mei, binnenkort ook te zien in Patronaat

Afgelopen twee dagen stonden in het teken van herdenken en tevens het vieren van de vrijheid. Dit werd traditie getrouw vertolkt door twee minuten stilte, gevolgd door een muzikaal programma om onze vrijheid te vieren.

Na de twee minuten stilte op de Dreef te Haarlem 4 mei j.l., kon men aanschuiven voor het herdenkingsconcert dat werd geleid door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Tijdens dit concert traden verschillende Haarlemse artiesten op die Patronaat binnenkort ook mag ontvangen. Zo speelde Michael Prins twee nummers, op 14 mei is hij te zien in Patronaat met zijn ‘A Dreamer’s Dream Tour 2015’. En sloot Chef'Special zanger Joshua Nolet af met 'In Your Arms', die in juli met band twee uitverkochte avonden vult in Openluchttheater Bloemendaal.

De volgende dag tijdens Bevrijdingspop was Blaudzun te bewonderen in de openlucht op het hoofdpodium. Vorig jaar speelde de indie folk artiest voor een strak uitverkocht Openluchttheater Bloemendaal en dit jaar zal hij op 26 augustus daar wederom een show doen. Voor die show zijn nog kaarten beschikbaar via deze link. En als hekkensluiter brak één van de ambassadeurs van de vrijheid, Jett Rebel, de Haarlemmerhout af met een strakke show. Op 24 juli komt de rockster van dit moment naar het prachtige Openluchttheater Bloemendaal voor een bijzondere show en hier zijn nog kaarten voor beschikbaar!

We zien u graag! 

Geplaatst op wo. 06-05-2015

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring