Ticket Alert! Balthazar (B) + Soviet Grass (B) | 7 december 2015

Op dit moment worden de laatste 100 kaarten voor deze show verkocht! Zorg er dus voor dat je niet misgrijpt ;-). De laatste kaarten en meer info zijn te vinden via deze link.

Soms duister en onvoorspelbaar, maar toch melodieus en zo nu en dan heel dansbaar. Dat is Balthazar. Nadat de band in 2010 'Applause' uitbracht volgden optredens op grote festivals als Lowlands, Rock Werchter en Pukkelpop. Twee jaar later verscheen 'Rats'. Die plaat bereikte direct een plaats bovenin de Vlaamse hitlijsten en ontving lovende kritieken. 3voor12 bekroonde het album tot Album van de Week en schreef het volgende: ''De manier waarop Balthazar de stempel van grote belofte heeft opgepakt, of juist heeft laten liggen, is bewonderenswaardig. Balthazar heeft niet teveel voortgeborduurd op hun debuutalbum, maar is juist nieuwe wegen gaan verkennen.''. De bekendheid van de band nam toe met nummers als Do Not Claim Them Anymore en The Oldest Of Sisters. En die bekendheid zorgde weer voor een reeks uitverkochte shows in Europa en daarnaast verzorgde Balthazar het voorprogramma voor Editors die een Europese tour deed in het najaar van 2013. 

Eerder dit jaar bracht Balthazar hun derde studioalbum Thin Walls uit met onder andere de hits Then What en Bunker. De unieke sound van de band komt, door de verfijnde en groovy elementen, op Thin Walls nog meer tot zijn recht. Na een uitverkochte Melkweg in mei staan de heren komend weekend op Lowlands en zullen ze op 7 december een show doen in Patronaat voor hun headline clubtour! Deze show wordt gepresenteerd door MOJO en 3voor12. 

Geplaatst op wo. 28-10-2015

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring