Eurosonic Noorderslag acts binnenkort in Patronaat!

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Jaarlijks worden de meest veelbelovende acts van de toekomst geprogrammeerd op dit showcase festival. Een aantal acts die komend weekend in het hoge noorden spelen staan binnenkort ook in Patronaat! Omdat het een aardige lijst is hebben we ze allemaal voor je opgesomd.

Alle Farben (D) | Za. 16-01

De Duitse Dj/producer is de man achter de hit 'She Moves (Far Away)'. Als geen ander weet hij hoe je gevoels kunt opwekken met zijn eigen melodieuze en energieke stijl. Vandaar dat de kleurrijke Duitser deze nacht een set van 3 uur komt doen!

Pink Street Boys (ICE) | Zo. 17-01

''We are the loudest band in Iceland'', zo luidt de korte beschrijving van de snoeiharde IJslandse rock 'n roll band. Nadat ze Eurosonic hebben aangedaan racen ze door naar Patronaat!

Fresku | Do. 21-01

Met zijn derde album 'Nooit Meer Terug' maakt de Eindhovense rapper één van de meest besproken Nederlandse hiphopalbums van 2015. Op 21 januari komt hij met band(!) naar Patronaat.

The Charm The Fury | Vr. 29-01 [als support bij Delain presents SuckerPunch]

Deze Amsterdamse metalcore band met vlammende dame op vocalen, gaat ook erg hard in binnen- en buitenland. Na shows in Verenigd Koninkrijk, Duitsland en op festivals als Graspop, Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, komt TCTF nu mee voor deze SuckerPunch show!

Iguana Death Cult | Vr. 12-02 [aftershow bij The Exploited]

Surfy garage trashers Iguana Death Cult verzorgen de aftershow van The Exploited, Peter Pan Speedrock en Green Hornet.

Gerson Main | Vr. 12-02

Een eigenwijze vertolking van het levenslied. Caribische country en dansbare poëzie. In die hoeken zou je moeten denken wil je Gerson z'n muziek omschrijven.

Haty Haty + Applescal + Polynation | Za. 13-02

Deze drie topacts spelen tijdens het Making Waves Winterfest! Zoals de eerste serie namen doet vermoeden, voeren techno en indie/elektronica deze avond de boventoon. 

Terzij de Horde | Zo. 14-02 [als support bij Dragged Into Sunlight]

Volgens verscheidene serieuze media heeft deze band het beste Nederlandse black metal album van het jaar uitgerbacht. Een kraakhelder geluid zorgt voor de perfecte ambiance voor hun knisperende postrock-meets-black metal.

Lucas Hamming | Za. 20-02

Op zijn debuutalbum vind je aanstekelijk dansbare poptracks. Waar geen twijfel over bestaat is dat Lucas Hamming voor een feestelijke avond zal zorgen!

De Staat | Vr. 26-02

Dit concert is uitverkocht!

The Black Cult | Do. 03-03 [als support bij Sex Jams]

De Groningse garage-punks The Black Cult brengen eind januari een nieuwe plaat uit en daar is single 'Find A Way' nu alvast van te horen. De no-budget video werd al de de Groningse 'Smack My Bitch Up' genoemd.

Causes | Do. 10-03

De indie pop band brak door met hun hit  'Teach Me How To Dance With You'. Er volgden uitverkochte shows en o.a. een optreden op het Pinkpop festival. Op 5 februari 2016 veschijnt het debuutalbum, 'Under Bridges That You Built For Me'.

Canshaker Pi | Do. 17-03 [als support bij Bombay]

Deze vier branieschoppers uit Amsterdam maken garagerock die rammelt, rommelt en niet binnen de lijntjes kleurt, zoals Pavement en Teenage Fanclub dat ook deden. 

Kovacs | Do. 24-03

Dit concert is uitverkocht!

Pauw | Za. 26-03

In 2014 maakt Nederland in korte tijd kennis met de psychedelische rocksensatie PAUW. Afgelopen najaar bracht de band hun eerste album 'Macrocosm Micrososm' uit via Caroline Benelux.

Bewilder | Do. 07-04

Op hun aanstekelijke single 'Forza (It Is)', is het moeilijk stil te staan en bij een nummer als 'So It Goes' raak je bijna zes minuten stil waar uiteindelijk wordt opgebouwd naar een intens muzikaal einde. Bewilder songs zijn van een groovy, meeslepende indie snit.

Sef | Za. 09-04

Op tweede album ‘In Kleur’ beweegt Sef zich meer van hiphop richting pop en elektronica. Voor de liveshow heeft Sef iets spannends, voor deze solo show wordt hij namelijk vergezeld door een unieke lichtshow. 

De Likt | Za. 23-04 [als support bij De Kraaien]

Deze Grote Prijs-finalisten deinzen ook niet terug voor het betere vocale geweld, maar doen dat over futuristische funk beats. Hoe De Jeugd zou klinken als de raps kwamen van een doorgesnoven Rotterdamse spraakwaterval met Tourettes? Je hoort het hier.

Geplaatst op ma. 11-01-2016

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring