Kom de Sencity-bands supporten op donderdag 28 januari!


Donderdag 28 januari organiseert Sencity i.s.m. Gitaarlem een Band Contest in Patronaat zaal 3. Met een dove jury! Welke band wint de plek in het voorprogramma van het zintuigprikkelende event Sencity in de grote zaal van Patronaat? Kom langs om te supporten! De deuren gaan om 19.30 open, en om 20.00 uur speelt de eerste band.


// LINE-UP //
Fillintheblanks (www.fitb.nl
Starfish (www.facebook.com/starfishofficial)
OUTL3D (https://nl-nl.facebook.com/OUTL3D)
MiRco & de Wijze Mannen (www.facebook.com/mircoendewijzemannen)
Crazy Cult Roadshow (www.crazycultroadshow.com)

// UITBUNDIG //
Sencity en Gitaarlem zijn op zoek naar bands die uitblinken in het geven van een uitbundige show, die non-verbaal net zo aantrekkelijk is als muzikaal. Een flinke uitdaging, want als je muziek niet kunt horen ‘luister’ je het op een hele andere manier. De dove jury let extra op de stage-performance van de bands.

// SENCITY //
Sencity is het zintuigprikkelende evenement dat op 20 februari in de grote zaal van Patronaat plaatsvindt. Sencity organiseert deze contest met Stichting Gitaarlem en VBGS Conceptontwikkeling.

De avond in Patronaat staat vol met verassende activiteiten en prikkelende momenten Op Sencity beleef je muziek met alle zintuigen waaronder smaak, trillingen, geluid, visuals en geuren.

Geplaatst op do. 21-01-2016

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring