Stripped & Solo! 5 heavy muzikanten doen akoestische solo show

Stripped & Solo! Patronaat presenteert de komende tijd 5 muzikanten die hun sporen hebben verdiend met het betere gitaargeweld, van heavy metal en stoner tot hardcore punk. Ze komen nu echter naar Haarlem voor uitgeklede versies van hun werk, slechts gewapend met hun karakteristieke stem, begeleid op (semi-) akoestische gitaar. 

26 april: Kevin Seconds + Steve Soto
Koningsnacht is de aanleiding voor punk mini fest 'Vorst In De Grond': twee van de buitenlandse gasten zijn Kevin Seconds en Steve Soto, en ze doen akoestische versies van hun hardcore punk bands, 7Seconds en Adolescents.
Meer info: www.patronaat.nl/26-4-2016/kevin-seconds-usa-%2b-steve-soto-adolescents-%7c-usa-%2b-terry-malts-usa-%2b-cocaine-piss-b-

27 mei: Zakk Wylde
De frontman van Black Label Society begon op 19-jarige leeftijd als nieuwe leadgitarist in de band bij Ozzy Osbourne, waar hij zo’n twintig jaar mee optrad. In 1996 kwam zijn eerste solo-plaat 'Book Of Shadows' uit, waar 8 april de opvolger van verschijnt: 'Book Of Shadows II'. In het teken van deze plaat staat ook de show op 27 mei, in Philharmonie, gepresenteerd door Patronaat.
Meer info: www.patronaat.nl/27-5-2016/zakk-wylde-usa-%2b-special-guest-jared-james-nichols-usa-

28 mei: John Garcia
Garcia werd bekend als zanger van stonerrock band Kyuss en speelde na het uiteengaan van die band oa in Hermano, Slo Burn, Unida en Vista Chino. Tijdens de komende 'Unplugged Tour' speelt hij een 'best of' selectie van verschillende bands.
Meer info: www.patronaat.nl/28-5-2016/john-garcia-ex-kyuss-%7c-usa-%2b-bellhound-choir-dk- 

8 juni: Dave Smalley
Als zanger van DYS, Dag Nasty, ALL en Down By Law drukt Smalley al sinds 1981 zijn stempel op hardcore punk. Deze avond komen verschillende nummers uit zijn carriere voorbij en vertelt hij er over, in een speciale intieme setting. Daarbij wordt hij begeleid door de bevriende Spaanse gitarist Marcelo Pesoa (The Rockweilers). 
Meer info: www.patronaat.nl/8-6-2016/dave-smalley-usa-playing-the-music-of-dag-nasty%2c-all%2c-down-by-law-and-dys

Geplaatst op ma. 21-03-2016

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring