Haarlem Ordinair presenteert op vrijdag 5 augustus 2016: LED's Party!

Haarlem Ordinair luidt als vanouds de hete zomer in! Op vrijdag 5 augustus zijn alle feestbeesten welkom op alweer de 11e (zomer) editie die deze keer in het teken staat van het licht. Het thema is namelijk LED’s Party! Kortom koop de Action leeg en knutsel een outfit waarmee jij de show steelt: op de dansvloer of zelf op het podium!

Interactie staat centraal: het publiek doet mee!
Op Haarlem Ordinair staat het publiek van oudsher in de schijnwerpers en daarom kan iedereen shinen en winnen! Zo kan je onder andere deze games spelen:
✔ Micro Beerpong en andere spelletjes op het balkon
✔ Guilty Pleasure Zingen op het podium
✔ Happy Hardcore Karaoke on stage
✔ Oud Hollandsch Hakkuh 

Thema: LED’s Party!
Dit jaar is het thema LED's Party! Dus je kan helemaal los met LED lampjes: in je haar, op je kleding, in je handen, alles mag en alles kan! De zaal wordt uiteraard ook met LED aangekleed en de lichtjockey maakt er een oogverblindende show van!

Muziek: alle kanten op
DJ Flexy Frank & Disclectic draaien het beste én foutste van toen tot nu! Een knotsgekke mix van meezingers, 80s. 90s, vergeten parels, hete hitjes en het brutere Top40 werk! Meezingen, inhaken, vallen, opstaan en weer hard gaan: alles erop en iedereen eraan!

Tickets en info
Omdat het de 11e editie (gekkengetal) is zijn er nog enkele gekkenhuis tickets voor slechts 7,50 ex fee te krijgen via http://tinyurl.com/haarlemorditix Erna worden ze wat duurder en aan de deur ben je nog meer kwijt, dus wacht niet te lang.

Haarlem Ordinair – LED’s Party!
Vrijdag 5 augustus 2016
22.00 - 04.00
Patronaat – Haarlem
Leeftijd: 18+
Info: https://www.facebook.com/haarlemordinair/
Event: https://www.facebook.com/events/1732792330273367/
Teaser: https://www.facebook.com/haarlemordinair/videos/1288453474516579/

Geplaatst op wo. 20-07-2016

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring