Harpist Remy van Kesteren don 27 okt in Patronaat!

De veelzijdige harpist Remy van Kesteren komt donderdag 27 oktober met band naar Patronaat. Op het programma staat zijn album ‘Tomorrow Eyes’ dat een ontdekkingstocht is door diverse muziekgenres zoals pop, minimal en improvisatie. Niet alleen lieflijk, klein, intiem, het kan ook jazzy, pop, groots en bombastisch! Remy van Kesteren gaat niet over de gebaande paden. Hij creëert een nieuwe muzikale wereld waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden. Speciaal daarvoor door Remy uitgenodigde muzikanten helpen hem deze avond op deze reis, in een al even avontuurlijke intiem-informele club-circuit entourage! klik hier voor tickets.
Als een van de avontuurlijkste muzikanten van dit moment speelt Remy over de hele wereld, ging hij diverse spannende samenwerkingen aan – zoals met Hans van Manen en het Nationaal Ballet – en speelde hij voor 500.000 mensen tijdens de Night of the Proms in 2012.
Met ‘Tomorrow Eyes’ gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van harpist Remy van Kesteren:  
“ ’Tomorrow Eyes’ is een belangrijke stap in het onderzoek naar mijn muzikale wereld. Ik heb de meeste stukken in dit programma zelf geschreven. In ieder werk zit een verhaal, een uitdaging, maar bovenal iets heel persoonlijks. Voor het eerst sta ik zelf als artiest centraal in plaats van de componist. Dat is enerverend en tegelijkertijd ook confronterend. De stukken overschrijden de grenzen tussen genres, en vormen zo een nieuwe muzikale wereld. Mijn muzikale wereld. Het spannendste en mooiste dat ik ooit heb gemaakt.”

Geplaatst op vr. 02-09-2016

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring