Triphop act Archive (UK) in Patronaat (don 24 nov!)

Wegens planningsproblemen is het concert dat triphopband Archive in Paradiso Noord zou geven op 18 november verplaatst naar donderdag 24 november in Patronaat Haarlem. Reeds voor de Paradiso-show gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie (bij ons dus!), of kunnen worden geretourneerd t/m 19 oktober (via http://bit.do/tmretour). Tevens zijn er weer nieuwe kaarten beschikbaar voor dit concert, dat in de Paradiso Noord-setting was uitverkocht!

Archive bewandelt een zeer gevarieerd en ambitieus carrièrepad. Met een mix van donkere triphop en rock is de band een autoriteit in het genre. Er wordt ook niet geschuwd om andere paden te bewandelen, zo worden uitstapjes gemaakt naar progressieve rock en zijn er klassieke arrangementen te horen in sommige nummers.

Vorig jaar kwamen nog het nieuwe album ‘Restriction’, en remix-versie ‘Unrestricted’ uit, waarop met verschillende vocalisten werd gewerkt. 7 oktober verschijnt het nieuwe album 'The False Foundation', alweer de tiende studioplaat van de groep. Nieuwe tracks 'Bright Lights' en 'Driving Nails' geven alvast een mooie impressie van de komende release.

Ook een aanrader voor liefhebbers van Portishead, Massive Attack, Radiohead, Hooverphonic, UNKLE, Steven Wilson en Pink Floyd.

Klik hier voor meer info & tickets.

Geplaatst op di. 30-08-2016

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring