Royal Rave is terug deze Koningsnacht, met A-Trak!

Deze Koningsnacht is Royal Rave terug! Na edities met oa Knife Party, Just Blaze, UZ, Foreign Beggars en Yellow Claw, wordt nu letterlijk een van de beste dj's ter wereld gepresenteerd: A-Trak won op 15-jarige leeftijd turntablism wedstrijd DMC World DJ Championship, hij was de tour dj van Kanye West, scoorde als Duck Sauce wereldhits met 'Barbara Streisand' en 'Big Bad Wolf' en met zijn sets is de turnup gegarandeerd.

De grote zaal wordt gehost door Dabutes The Party, met daar ook Dirtcaps: dit Haarlemse duo gaat de hele wereld over, en met hun energieke mix van eigen tracks, house en trap bangers blazen ze je sowieso omver. Ook Hasse de Moor is niet vies van gas geven. Bij hem hoor je op tropische drum ritmes, lompe beats en gekke breaks, en dat alles zo origineel dat Skrillex, Diplo, Steve Aoki en DJ Snake tot zijn fans behoren.
Uiteraard zijn ook gastheren Dabutes er bij, en Weslo en Tom Thomson maken het feest compleet.

In de tweede zaal bundelen High Tea Music en Banganagangbangers hun krachten voor een bass music extravaganza. De complete lineup van deze zaal wordt later bekend gemaakt.

Klik hier voor meer info.

Bekijk hier de video van Royal Rave in 2012:

Geplaatst op wo. 22-02-2017

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring