vrijdag 2 juni: RIP2016Live - een Ode aan de Groten!

In het uitdijende popheelal hebben in 2016 weer de nodige veranderingen plaatsgevonden. Naast de geboorte van enkele nieuwe sterren gingen er helaas ook weer reuzen ten onder, het afgelopen jaar! Op vrijdag 2 juni brengt een palet aan artiesten daarom een ode aan het gedachtegoed van grootheden als Prince, David Bowie, Leonard Cohen, George Michael, Keith Emerson, Greg Lake, Leon Russell en andere sterren die ons in 2016 zijn ontvallen. De nachtzwarte zaal van het Haarlemse Patronaat vormt het donkerfluwelen hemelgewelf waar zij nog eenmaal zullen schitteren…Om de bandbreedte van deze nachtelijke regenboog even te illustreren: Yorick van Norden doet Bowie én een Beatles nummer, en Beatrice van der Poel doet o.a. Prince en Zwarte Riek (Amsterdam Huilt)

Artiesten als Bob Fosko, Yorick van Norden, Maarten Veldhuis, Mrs. Einstein, Hans Goes en Mindel Koning hebben hun medewerking al toegezegd en meerdere namen volgden. De laatste aanwinst is dus Kevin More - Kevin is zanger van ZO! Gospel Choir. Hij heeft op diverse grote podia gestaan, waaronder Carré, Ahoy, Ziggo Dome, Paradiso en AFAS live. In 2016 was hij backing vocalist en danser voor de Belgische Laura Tesoro op het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Als vocalist zong hij met Oleta Adams, Sam Smith, Typhoon, O’G3NE, Jonna Fraser, Roel van Velsen, Shirma Rouse, Ladies of Soul, Nielson en vele anderen. Regelmatig is hij te zien op tv bij DWDD en RTL Late Night. 
De artiesten worden begeleid door een straffe gelegenheidsband met o.a. Thijs Vermeulen (Sjako), Patrick van Herrickhuizen  (Van Dik Hout/Sjako), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne) en Bart van der Poel (Sellfish). 

De presentatie ligt in de vakkundige handen van Pepe Fischer.

Het wordt dus een avond vol uiteenlopende classics. Naast nummers van bovengenoemde grootheden, zullen natuurlijk ook songs van Vanity 6, Status Quo, A Tribe Called Quest, Billie Paul, Dead or Alive, Jefferson Airplane, The Beatles, Michel Delpech, Glen Frey en Earth, Wind & Fire langs komen. Ook de Nederlandse artiesten en hun nummers worden dus niet vergeten.

In deze show staan we nog één avond stil bij het prachtige oeuvre dat we hebben meegekregen van al deze nu  voorgoed gedoofde sterren, maar wier plek aan het firmament nu voor de eeuwigheid is.

Meer info en tickets: klik hier!

Geplaatst op ma. 01-05-2017

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring