Patronaat lanceert concertpas om nieuwe muziek te ondersteunen

Patromaatje geeft toegang tot minimaal drie concerten per maand! 

Vanaf september 2017 lanceert Patronaat de concertpas ‘Patromaatje’. Dit is een pasje van €25 waarmee de pashouder een jaar lang tot minimaal drie Patronaat shows per maand toegang krijgt. De pas is bedoeld voor de avontuurlijke muziekliefhebber die regelmatig concerten bezoekt, nieuwe muziek wil ontdekken, en zich graag laat verrassen. De programmeurs van Patronaat maken de selectie en laten zich daarbij leiden door nieuwe talenten, must-see live acts, en bijzondere boekingen in uiteenlopende genres. Met de pas kan je nieuwsgierig gemaakt worden door luide psychedelica, feestelijk worden verrast door opzwepende hiphop, of de nieuwste talenten van eigen bodem ontdekken.

“In Patronaat is elke week van het jaar een divers en uiteenlopend programma te bezoeken, maar vooral onder de nieuwe en onbekende namen is het soms lastig kiezen, en mis je snel iets. Met de Patromaatje pas wordt de vraag beantwoord: van welke band mag je als muziekliefhebber absoluut geen concert niet missen? We belonen de avontuurlijke concertbezoeker met deze pas, ook door af en toe een gevestigde naam in de lijst toe te voegen, zoals Goose of Roots Manuva. We kijken er naar uit de eerste club Patromaatjes in september te ontvangen,” aldus de programmeurs. 

Patromaatje pas kopen? Online koop je, net als een concertkaartje een e-ticket, die je uiteindelijk bij een Patromaatje show kan verzilveren. Zodra je jouw Patromaatje pas hebt krijg je toegang tot de shows die Patromaatje pashouders toegang geven. 

Naast toegang tot diverse shows die zorgvuldig uitgekozen worden door het Haarlemse poppodium komen er ook leuke extra’s bij kijken, zoals toegang tot clubnachten en kortingen bij Sounds Haarlem, North End Haarlem en De Irrational Library Shop. Pashouders blijven op de hoogte door een maandelijkse mail die wordt uitgestuurd waar de shows in worden meegenomen.

September
1 september |  AM:KLUB Mozes & Firstborn / CLUB
12 september | Cosmonauts + Spirit Valley 
16 september | Haerlemsche Helden Festival 2017
21 september | Roots Manuva
22 september | Giant Tiger Hooch

Oktober
5 oktober | Toothless + support
6 oktober | AM:Klub: GOOSE (Live + DJ-set) / CLUB
12 oktober | DAAN
7 oktober | Zer00’s Heroes / CLUB
20 oktober | Jo Goes Hunting 

Lees hier de algemene voorwaarden.

Geplaatst op do. 08-03-2018

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring