25+ Party: Publiek treedt op tijdens de Haarlem’s Got Talent op vrijdag 30 maart in Patronaat!

Heb jij altijd al op het podium van Patronaat willen optreden? Dan is dit je kans! Op Haarlem’s Got Talent op vrijdag 30 maart kan je jouw favoriete guilty pleasure zingen of playbacken on stage! Maar er is nog veel meer te doen op deze gezelligste avond van Haarlem, vol gekkigheid en gezelligheid! Check de video om vast op te warmen: www.tinyurl.com/haarlemtalentteaser

Deze avond is speciaal voor het publiek van 25 jaar en ouder dus gaan de deuren al om 21u open. Zij die in de 90s hun eerste danspasjes maakten en in de 00s nog steeds los gingen kunnen weer eens ouderwets los! Maar ook de beste platen van nu komen voorbij. Kortom, muzikaal het beste (én slechtste!) van toen tot nu, gedraaid door DJ FlexyFrank. En ook de DJ act Gekkigeit én live band Tasty Tunes komen een optreden verzorgen dus dat belooft wat!

Naast genieten van muziek en dansen is er meer te doen op deze 25+ Party. Zo kan je met je partner mee doen aan de Lambada wedstrijd en als je geen partner hebt, dan regel je die ter plekke. Ook kan je mee spelen met de Girlband Disco Bingo en zijn er andere Party Games on stage. Ook treden de twee winnaars van de DJ Contest op!

Kortom, dit 25+ feest is ideaal voor iedereen die van een mooi feest houdt tussen alleen maar leeftijdsgenoten die ook het uitgaan in de jaren 90 en 00 hebben meegemaakt. Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en andere Haarlemse 25plussers.

Edities vorig jaar waren van tevoren uitverkocht dus scoor op tijd je tickets!

25+ Party – Haarlem’s Got Talent
Vrijdag 30 maart 2018
21.00 – 03.00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Tickets: www.tinyurl.com/haarlemsgottalent
Info: www.facebook.com/ninetiesparty
Event: www.tinyurl.com/haarlemtalentfeest
Teaser: www.tinyurl.com/haarlemtalentteaser

 

Geplaatst op vr. 22-12-2017

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring