Update: Damien Rice

Beste bezoekers van Damien Rice,

Patronaat, Caprera, MOJO Concerts en het team rondom de artiest hebben gezamenlijk besloten om het optreden van Damien Rice vroegtijdig stil te leggen. Het is enorm jammer dat zo'n mooie avond op deze abrupte manier moest eindigen. De veiligheid van publiek, artiest en personeel kon niet gewaarborgd worden. 

Houdt dit nieuwsbericht in de gaten voor updates. 

UPDATE 14 augustus 2018: 
Wij nemen alle klachten en vragen met betrekking tot dit vroegtijdig stilgelegde concert zeer serieus en in behandeling. Momenteel wordt er hard gewerkt en overleg gevoerd met alle betrokken partijen. Wij hopen (en verwachten) binnen 2 weken met een duidelijk antwoord te kunnen komen voor alle bezoekers.

Zelf vinden wij het op z’n zachtst gezegd enorm jammer dat de omstandigheden niet beter waren. Noodweer is de nachtmerrie van elke evenementenorganisator, artiest en evenementenlocatie. Zowel de organiserende partijen als de artiest hebben grote waardering voor uw komst naar dit concert en hebben de hoop dat de nummers die zijn gespeeld ook goede herinneringen hebben opgeleverd.
Vriendelijke groeten namens Patronaat, Caprera, Mojo Concerts en het team van Damien Rice.

UPDATE 29 augustus 2018:
Er wordt nog steeds aan gewerkt en zodra er duidelijkheid is, wordt dit direct gecommuniceerd. Uw geduld wordt gewaardeerd.

Geplaatst op vr. 10-08-2018

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring