Update: Damien Rice

Beste bezoekers van Damien Rice,

Patronaat, Caprera, MOJO Concerts en het team rondom de artiest hebben gezamenlijk besloten om het optreden van Damien Rice vroegtijdig stil te leggen. Het is enorm jammer dat zo'n mooie avond op deze abrupte manier moest eindigen. De veiligheid van publiek, artiest en personeel kon niet gewaarborgd worden. 

Houdt dit nieuwsbericht in de gaten voor updates. 

UPDATE 9 november 2018

Beste bezoekers van Damien Rice in Caprera,

De lopende procedure rondom de stillegging van het concert van Damien Rice op 10 augustus in Caprera is vandaag beëindigd. Vanaf 10 augustus is er dagelijks contact geweest tussen Patronaat en de evenementenverzekeringsmaatschappij. De duur van dit proces zegt genoeg over al onze pogingen om de verzekering te overtuigen om over te gaan tot compensatie omdat u als bezoeker geen volledig concert heeft kunnen ervaren. We nemen dat als concertorganisator heel serieus. We betreuren het zeer dat dit proces aanzienlijk langer duurde dan verwacht en wij hebben grote waardering voor uw geduld en begrip. Vandaag hebben wij eindelijk duidelijkheid gekregen en het goede nieuws luidt: het is mogelijk om gedeeltelijke restitutie op te vragen ter waarde van €15,- per aangeschafte ticket voor het stilgelegde optreden van Damien Rice omdat u geen volledig concert hebt kunnen ervaren. Om aanspraak te kunnen maken op deze gedeeltelijke restitutie dient het volgende proces doorgelopen te worden:

Stuur vóór 1 december 2018 een mail naar restitutie@patronaat.nl met daarin uw gekochte e-ticket, aangevuld met de volgende gegevens m.b.t. uw ticketaankoop: Let op: de aangegeven deadline is verstreken. 

In NL
Naam:
Adres:
Woonplaats:
IBAN rekeningnummer:
Bijgevoegd: e-ticket

In English: in order for you to receive compensation of €15,- per ticket purchase, please send an e-mail to restitutie@patronaat.nl before December 1st 2018 containing your e-ticket, along with the following details in regards to the ticket purchase:

Outside NL, inside EU
Name:
Address:
City, Country:
IBAN bank account number:
BIC/SWIFT code of bank:
Attached: e-ticket

Outside the EU
Name:
Address:
City, Country:
Bank account number:
BIC/Swift code of bank:
Bank details:
Attached: e-ticket

De restitutie wordt uiterlijk 15 december 2018 terug gestort. We hopen u hiermee van dienst te zijn geweest.

Vriendelijke groeten,
Team Patronaat

UPDATE 2 oktober 2018:
De lopende procedure rondom de stillegging van het concert van Damien Rice is nog in volle gang.

We betreuren dat het lang duurt voordat we uitsluitsel hebben, echter is dat om een goede reden. Officieel gezien is op alle evenementen bij Caprera het volgende van toepassing (vermeld op de website van Caprera onder huisregels, en van toepassing op alle concerten die hier plaats vinden: In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Caprera zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Caprera. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk. 

Patronaat, dat zich aan dit reglement dient te houden, zet echter sinds 10 augustus alle zeilen bij om samen met een derde partij nog tot een laatste oplossing te komen. Wij zijn hiervan volledig afhankelijk van hun antwoord. We hopen snel meer nieuws te hebben, maar de onderhandelingen zijn niet gemakkelijk. We steunen jullie en onderzoeken alle mogelijkheden die er zijn om nog een positieve draai aan het geheel te kunnen geven.

Nogmaals dank voor jullie geduld.

UPDATE 25 september 2018:
Patronaat betreurt het zeer dat het aanzienlijk langer duurt dan verwacht om een duidelijk antwoord te bieden. Er wordt nog steeds hard aan gewerkt en zodra het mogelijk is wordt er direct gecommuniceerd.

UPDATE 29 augustus 2018:
Er wordt nog steeds aan gewerkt en zodra er duidelijkheid is, wordt dit direct gecommuniceerd. Uw geduld wordt gewaardeerd.

UPDATE 14 augustus 2018: 
Wij nemen alle klachten en vragen met betrekking tot dit vroegtijdig stilgelegde concert zeer serieus en in behandeling. Momenteel wordt er hard gewerkt en overleg gevoerd met alle betrokken partijen. Wij hopen (en verwachten) binnen 2 weken met een duidelijk antwoord te kunnen komen voor alle bezoekers.

Zelf vinden wij het op z’n zachtst gezegd enorm jammer dat de omstandigheden niet beter waren. Noodweer is de nachtmerrie van elke evenementenorganisator, artiest en evenementenlocatie. Zowel de organiserende partijen als de artiest hebben grote waardering voor uw komst naar dit concert en hebben de hoop dat de nummers die zijn gespeeld ook goede herinneringen hebben opgeleverd.
Vriendelijke groeten namens Patronaat, Caprera, Mojo Concerts en het team van Damien Rice.
 

Geplaatst op vr. 09-11-2018

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring