KLIKO FEST NEEMT PATRONAAT WEER OVER!

We volgen de maatregelen van het RIVM en de veiligheidsregio's m.b.t. het coronavirus, en zijn daardoor genoodzaakt KLIKO FEST 2020 een jaar op te schuiven: naar zaterdag 26 juni 2021.

We keken enorm uit naar deze editie, maar gezondheid is het allerbelangrijkste. We gaan aan de slag om de line-up van 2021 net zo tof te maken als die van dit jaar! Helaas is het niet mogelijk om de line-up van deze editie te behouden, uiteraard zijn we wel in gesprek om de acts terug te laten komen naar Haarlem, maar hierover kan nu nog niets bevestigd worden. We beloven in ieder geval dat het een fantastische editie wordt, we kijken er enorm naar uit!

Je ticket blijft geldig voor 2021. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan zijn er verschillende mogelijkheden, van vouchers tot restitutie. Hierover ontvang je binnenkort een informatiemail van Ticketmaster. We begrijpen je begrip voor de situatie en het feit dat afhandelingen op dit moment iets langer duren dan normaal. Bovenal hopen we je natuurlijk in 2021 gewoon te zien!

---------------------------------------------------------------------------- oude Nieuwsbericht: ----------------------------------------------------------------------

De fenomenale Britse liveband FAT WHITE FAMILY is volstrekt onaangepast, geruchtmakend en wellicht een van de meest gevaarlijke live-acts van dit moment. Destructieve lo-fi artrock waarbij het bloed rijkelijk vloeit als we de meest recente video voor ‘Tastes Good With The Money’ mogen geloven. Het wordt sowieso oncomfortabel, maar dat maakt deze band juist lekker!

Hoewel ooit begonnen in The Gun Club en later The Cramps en Nick Cave & The Back Seeds, speelt gitarist Kid Congo Powers tegenwoordig met z’n eigen KID CONGO & THE PINK MONKEY BIRDS. Een band die doet denken aan het beste van de ‘Nuggets-era’; het einde van de jaren ’60 waar garage- en psychedelische rock samenkomt in bandjes met een punkrock-attitude. Het resulteert bij Kid Congo in songs vol voortstuwende fuzzgitaren, naargeestige orgels en psychedelische rookgordijnen.

De roots rock grootheid uit Nashville, LEGENDARY SHACK SHAKERS is een gloeiendheet combo dat blues, rockabilly, country en rock n’ roll combineert tot een manisch geheel, dat zo instabiel is als een M-80 explosief. De altijd wisselende groep muzikanten geleid door Colonel J.D. Wilkes (‘Nashville’s Best Frontman’ volgens Music City’s entertainment magazine ‘Scene’), heeft gezamenlijk ruim z'n sporen verdien in de bands van o.a. Hank Williams III, Southern Culture on the Skids en meer. Dit wordt een legendarische show!

Sinds 1979 is het Nederlandse THE EX een muzikale tour de force om rekening mee te houden. Sinds het prille begin is het avontuur nooit geschuwd en is de blik altijd op de toekomst gericht geweest met het roer in eigen hand. Een muzikale reis die zelfs zorgde voor een constante samenwerking met Ethiopië. Dat maakt The Ex nog steeds een van de meest spannende en relevante acts van dit moment.

THE ANOMALYS zijn experts in vernietigende feestjes, dankzij de opzwepende rock n' roll waar ze bekend om staan. Met songs gedragen door psychotische riffs en razende ritmes weten ze van elk publiek een kolkende massa te maken. Bovendien presenteert de band z'n nieuwe plaat exclusief op Kliko Fest!

Kliko Fest is Patronaat's indoor fest voor garage, punk, rock ’n roll, trash, blues, surf, noise, beat en meer. De hele nacht door (van 19.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends). 

Geplaatst op do. 13-02-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring