COMEDY STOP: NIEUW ENGELSTALIG COMEDYFESTIVAL IN PATRONAAT HAARLEM

Vandaag kondigen Mojo Concerts en [PIAS] Comedy het nieuwe festival Comedy Stop aan. Comedy Stop zal op 17, 18 en 19 september plaatsvinden in het Patronaat in Haarlem. Op dit nieuwe festival laten de meest veelbelovende Engelstalige comedians uit heel de wereld zien waarom zij de potentie hebben om door te stoten naar de wereldtop. Het wordt een verrassend weekend met zinderende shows van de meest uiteenlopende comedians. Chris Turner is aangekondigd als eerste naam. De kaartverkoop voor deze show is meteen gestart via Ticketmaster.

Comedy Stop is geheel gericht op Engelstalige comedy. Er zullen minimaal acht comedians aantreden uit Engeland, Schotland, Verenigde Staten en Canada. Het fijnproeversfestival zal plaatsvinden in twee zalen in het Patronaat in Haarlem. Comedy Stop Haarlem is onderdeel van Comedy Stop Europa dat in september langs 6 Europese steden trekt, namelijk Oslo, Kopenhagen, Helsinki, Stockholm, Parijs en Haarlem.

Op donderdag trapt het festival af met een openingsavondavond, waar vier comedians onder leiding van een MC in een line-up een set zullen spelen om het publiek alvast kennis te laten maken met hun talenten. Op vrijdag zullen diezelfde vier comedians ieder een volledige show van een uur geven, verdeeld over twee zalen. Zaterdag zijn er vijf andere comedians te zien op het festival, die ieder weer een show van een uur zullen geven.

De namen voor Comedy Stop Haarlem worden de komende weken gefaseerd bekend gemaakt. De eerste naam is Chris Turner. Deze in de VS wonende Engelsman is een bekroond youtube-fenomeen met meer dan 20 miljoen views en een van de snelst opkomende namen in het internationale comedycircuit. Met zijn gevatte, scherpe grappen en prettige uitstraling overtuigt hij iedere zaal. Bovendien beschikt hij over een uniek talent: hij is een van de beste improv-rappers ter wereld, en zet ter plekke de meest vreemde onderwerpsuggesties van het publiek om in razendsnelle en geestige raps. Chris Turner verkoopt de zalen in de VS met gemak uit, en is een graag geziene headliner in de beroemde New Yorkse comedy club Comedy Cellar.

Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitkiezen en de artiesten bepalen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop. Komende weken worden op vrijdag nieuwe namen toegevoegd aan het programma, en de shows gaan dan direct in de verkoop.
De voorstelling van Chris Turner vindt plaats van 20:45 tot 21:45 op zaterdag 19 september, en tickets zijn nu te bestellen.

Comedy Stop Haarlem wordt een jaarlijks festival, waar liefhebbers de grootste comedytalenten van de toekomst kan ontdekken.

 

KINK presents
Comedy Stop Haarlem

Donderdag 17 september 2020 | Patronaat, Haarlem
Openingsavond gepresenteerd door The Comedy Store. Aanvang: 20:00
Entree: €22,40

Vrijdag 18 september 2020 | Patronaat, Haarlem
Ft 4 acts nog aan te kondigen. Aanvang v.a. 20:00
Entree:
€11,20 per show in de kleine zaal
€16,80 per show in de grote zaal

Zaterdag 19 september 2020 | Patronaat, Haarlem
Ft Chris Turner + 4 acts nog aan te kondigen. Aanvang v.a. 19:00
Entree:
€11,20 per show in de kleine zaal
€16,80 per show in de grote zaal
 
Meer info over het festival vind je op: www.comedystophaarlem.nl
De kaartverkoop voor de show van Chris Turner is meteen gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Geplaatst op vr. 21-02-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring