Patronaat en Slachthuis13 lanceren Haarlem On Air!

De stad is in diepe slaap, maar creativiteit blijft doorstromen. Daarom bundelen diverse podia uit de stad hun krachten met de makers zelf, en is het platform Haarlem On Air! geboren. Dit nieuwe platform maakt streaming mogelijk voor artiesten en kunstenaars uit de stad en regio. De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren!

Kijk mee via www.twitch.tv/haarlemonairhttps://www.twitch.tv/slachthuis13 of hou de Facebook pagina van Haarlem On Air! in de gaten. Onder het tabje 'video's' is de stream te vinden wanneer deze live is.

Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via: www.patronaat.nl/doneren


Geplaatst op do. 23-04-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring