Bekijk hier de line-up en livestreams!

Kijk mee via www.twitch.tv/haarlemonairhttps://www.twitch.tv/slachthuis13 of houd de Facebook pagina van Haarlem On Air! in de gaten. Onder het tabje 'video's' is de stream te vinden wanneer deze live is.

Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via: www.patronaat.nl/doneren

Zaterdag 23 mei 20:00-23:00 Make Out Molly + Moondaze

Zaterdag 23 mei
Haarlem On Air! Livestream: Make Out Molly + Moondaze

Slachthuis kanaal op Twitch

Make Out Molly en Moondaze gaan er dit weekend samen een feestje van maken in het Slachthuis! Make Out Molly's luide Rock ‘n’ Roll schuurt, ruist, modificeert en evangeliseert in korte dansbare nummers die je laten smeken voor meer. Geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 maakt Moondaze furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs. 

Line-up
20:00 - 20.30 Make Out Molly
20:45 - 21:30 Moondaze

 

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.

Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.

Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren

Geplaatst op wo. 29-04-2020

deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring