Bitterzoet in premiere, een concertfilm in de studio van Eefje De Visser

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een alternatieve live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen. 

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet... De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.

"De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica", vertelt Eefje. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen." Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!"

De film zal te zien zijn op 3 juli om 21h00 en tickets kun je kopen op www.eefjedevisser.com

Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte release tour te beginnen, waar meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren. Deze zomer stonden festivals als Rock Werchter en Lowlands op het programma. Haar album ‘Bitterzoet’ stond op #1 in de Belgische charts en op #3 in Nederland. De plaat kreeg lovende 4 - 5 sterren recensies in onder meer NRC Handelsblad, de Volkskrant, Trouw, Humo, De Standaard en Focus Knack.  
 
Op 9 oktober staat de Nederpop heldin in Patronaat Haarlem. 

Geplaatst op ma. 20-04-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring