Wat betekenen de nieuwe maatregelen van 13 oktober voor Patronaat?

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die van kracht zijn vanaf 15 oktober kan Patronaat de komende concerten continueren volgens het huidige 1,5-meterprotocol voor maximaal dertig bezoekers, zonder horeca. In aanvulling op het protocol dragen onze medewerkers vanaf vandaag mondbescherming bij de producties en vragen we dit ook van onze bezoekers. Maar wat houdt dat in voor Patronaat, en voor je bezoek aan Patronaat?

De Stage 1,5 programmering zal de komende weken worden voortgezet. De aangepaste capaciteit van de zalen bedraagt 30 personen in Stage 1, en 30 personen in Stage 2 en hierbij kan een veilige afstand worden gehouden tussen bezoekers en personeel. Lees hier waar je als bezoeker op moet letten voordat je Patronaat komt bezoeken.

De programmering gaat dus door en we kijken er naar uit je te verwelkomen bij een van onze concerten in Stage 1 of Stage 2! Wel vragen we aan ons publiek, net als aan ons personeel en de artiesten die we ontvangen, om de nodige verantwoordelijkheid te nemen. Voel je je niet lekker, ben je niet fit? Blijf dan thuis, en neem geen risico. Als we rekening houden met elkaar, ons gezonde verstand blijven gebruiken, geen risico's nemen en de maatregelen netjes opvolgen, voorkomen we besmettingsgevaar. En op die manier kan Patronaat, samen met alle andere culturele instellingen die Haarlem rijk is, voorlopig op een veilige manier openblijven.

 

Geplaatst op di. 29-09-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring