Patronaat een van de locaties van GOODBYE 2020 Festival

Meer dan 250 Nederlands artiesten treden op tijdens het digitale stream-festival Goodbye 2020 op oudejaarsavond. Donderdag 31 december van 17:00 tot 05:00 is de uitzending in de lucht. Maarten Schulz van festivalplatform Follow the Beat kwam met het idee voor het streamfeest. Hij vindt het lastig te voorspellen hoeveel kijkers het evenement zal trekken, maar zegt te hopen op minimaal 500.000 mensen.
 
Patronaat is een van de locaties waar de streams worden opgenomen. Douwe Bob, Jeangu Macrooy, Suzan & Freek, Hef, Ronde en Wulf nemen komende week hun stream op in de Grote Zaal van Patronaat, die leeg staat sinds de nieuwe maatregelen. Programmeur Lisa de Jongh: "In plaats van alleen maar agenda's te legen, hebben we plotseling met dit evenement de creme de la creme van de Nederlandse popmuziek in huis. We sluiten het jaar alsnog af met een glimlach om zo'n mooie productie in huis te hebben."
 
Schulz van Follow The Beat vertelt op NOS.nl over het festival: "Normaal gesproken ben ik niet de grootste fan van streams, want live is altijd beter. Maar dit jaar is alles anders", zegt Schulz. "Alles is dicht. Je kunt niet afspreken. We hopen daarom met de artiesten een mooie bijdrage te leveren. In totaal hebben we zo'n 200 uur aan verschillende optredens" zegt Schulz. De activiteiten worden gesteund door het Nationaal Kernteam Crisiscommunicatie en het Rijk. Kijk voor de stream op de website van Goodbye 2020: www.goodbye2020.nl

Geplaatst op wo. 23-12-2020

Delen deel

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring