Comedy Festival ‘Comedy Stop’ komt naar Haarlem!

05 Maart 21
De nieuwe data voor de eerste editie van het festival Comedy Stop Haarlem in het Patronaat zijn bekend.

De nieuwe data voor de eerste editie van het festival Comedy Stop Haarlem in het Patronaat zijn bekend. Op 16, 17 en 18 september 2021 zullen de meest veelbelovende Engelstalige comedians uit heel de wereld laten zien waarom zij de potentie hebben om door te stoten naar de wereldtop. Vorig jaar was de eerste editie al aangekondigd, maar vanwege de coronamaatregelen is het festival verplaatst naar deze nieuwe data in september 2021. De kaartverkoop voor al de shows gaat opnieuw van start op vrijdag 12 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Chris Turner, Paul Foot, Troy Hawke, Fern Brady, Dane Baptiste, Sara Barron, Bobby Mair en Kemah Bob vullen een verrassend weekend met zinderende shows. Dit met zorg samengestelde programma probeert een divers beeld te geven van de internationale comedyscene: de uiteenlopende comedians variëren van absurd tot maatschappelijk betrokken, en van muzikaal tot lekker grof.

Comedy Stop Haarlem wordt een jaarlijks festival, waar liefhebbers de grootste comedytalenten van de toekomst kunnen ontdekken. Het is geheel gericht op Engelstalige comedy. Op donderdag wordt het fijnproeversfestival geopend met de openingsavondavond, waar vier comedians onder leiding van een MC in een line-up een set zullen spelen om het publiek alvast kennis te laten maken met hun talenten. Op vrijdag zullen diezelfde vier comedians ieder een volledige show van een uur geven, verdeeld over twee zalen. Zaterdag zijn er vier andere comedians te zien op het festival, die ieder weer een show van een uur zullen geven.

Voor alle voorstellingen op Comedy Stop Haarlem zijn aparte tickets te koop. Op die manier kan het publiek zelf een ideale route uitstippelen en de artiesten kiezen die ze graag willen zien. Er is geen festivalticket te koop waarmee je al de shows kunt zien. Mensen die vorig jaar al tickets gekocht hadden voor optredens op Comedy Stop krijgen persoonlijk bericht. Het volledige programma inclusief het blokkenschema staat nu online op www.comedystophaarlem.nl.